Prima pagină » Nicolae și Alina ai României, o imagine nouă cu drăgălașa lor fetiță de trei ani, Maria-Alexandra

Nicolae și Alina ai României, o imagine nouă cu drăgălașa lor fetiță de trei ani, Maria-Alexandra

de Roboțelul @ iDOR.info
nicolae-si-alina-ai-romaniei,-o-imagine-noua-cu-dragalasa-lor-fetita-de-trei-ani,-maria-alexandra

Nepotul regretatului Rege Mihai al României are o familie frumoasă, o fetiță și un băiețel, pe care încearcă să nu-i expună prea des.

Motiv pentru care nu vor vedea foarte multe fotografii cu micuța Maria-Alexandra și cu mezinul Mihai, acum în vârstă de aproape trei ani, respectiv un an și cinci luni.

Pe 9 septembrie, însă, Alina-Maria de Roumanie a postat pe contul ei de Facebook o fotografie foarte simpatică cu ea și cu Nicolae al României, însoțiți de fiica lor cea mare, Maria-Alexandra, pe dealurile din Câmpulung Muscel. În fotografia cu fetița în vârstă de 2 ani și 10 luni, mama și fiica și-au coordonat ținutele, alegând amândouă rochii cu imprimeu vesel și cardigane scurte pe deasupra.

În luna iulie, anul trecut, Nicolae și Alina ai României pozau în premieră, pentru OK! Magazine, cu familia lor extinsă, micuții Maria și Mihai, pe atunci în vârstă de doar trei luni.

„În acest moment, mă străduiesc să le ofer copiilor ce este mai bun pentru creșterea și educația lor. Este o mare responsabilitate și cel mai important este ca ei să crească într-o familie iubitoare, unită și să se bucure de tot ceea ce le oferă viața. Suntem foarte norocoși că părinții mei sunt foarte implicați și ne ajută cu drag în creșterea copiilor. Acest mediu transgenerațional în care îi creștem sperăm să le ofere o mai bună înțelegere a vieții, având în vedere că avem atât de multe de învățat de la bunici, iar noi de la copii”, spunea, anul trecut, Alina-Maria de Roumanie.

Nicolae și Alina ai României, alături de copiii lor, Maria și Mihai

Imaginea 1/5: Nicolae și Alina ai României, alături de copiii lor, Maria și Mihai

„Activitatea noastră este focusată pe familie și asociația noastră caritabilă, unde avem proiecte în domeniul educației și al mediului. Pe lângă acest fapt, noi prețuim tradițiile și tezaurul românesc, promovând brandurile românești, portul tradițional, istoria și lucrurile minunate făcute la noi în țară. Proiectele Asociației Principele Nicolae sunt Codrii de Mâine, care are ca scop plantarea a un milion de arbori în zone afectate de alunecări de teren, și Istoria Regalității în Școli, prin care vizitez școli și licee din România și mă întâlnesc cu tineri pentru a le povesti un capitol important din istoria acestei țări”, a completat Nicolae al României legat de proiectele în care sunt implicați el și soția sa.

Foto: Facebook, Sorin Stana




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nicolae și Alina ai României, o imagine nouă cu drăgălașa lor fetiță de trei ani, Maria-Alexandra

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă