Prima pagină » Câți copii are Tudor Chirilă. Imagini rare în familie cu juratul de la Vocea României

Câți copii are Tudor Chirilă. Imagini rare în familie cu juratul de la Vocea României

de Roboțelul @ iDOR.info
cati-copii-are-tudor-chirila.-imagini-rare-in-familie-cu-juratul-de-la-vocea-romaniei

Actor, dar și cântăreț cunoscut și apreciat, Tudor Chirilă are o viață reușită și pe plan personal. Artistul are o iubită extrem de frumoasă, dar și doi copii minunați. Ce spune despre iubita lui, dar și cum reușește să se descurce cu doi băieți, vezi în rândurile de mai jos!

Tudor Chirilă, un familist convins

Dincolo de micile ecrane, Tudor Chirilă este foarte discret când vine vorba de familia lui și de viața privată. Însă nu mulți știu că solistul trupei Vama Veche trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan, o femeie care i-a dăruit doi copii frumoși.

Cunoscut pentru naturalețea, dar și talentul care l-a plasat în inimile românilor, Chirilă face furori de fiecare dată când urcă pe scenă.

În majoritatea aparițiilor sale, Tudor a părut ca fiind un bărbat extrem de sincer și dezinvolt, motiv pentru care de multe ori a provocat controverse sau discuții aprinse în showbiz-ul românesc.

De asemenea, Chirilă este și genul de persoană care încurajează tineretul să se descopere și să citească, după cum a scris de multe ori pe rețelele sociale.

Niciodată nu a ezitat să își exprime punctul de vedere cu privire la diferite aspecte politice, sociale sau chiar economice din România.

Desigur, în tinerețea lui, Tudor Chirilă a avut parte de mai multe aventuri pe plan amoros, iar poveștile de despărțire de fostele iubite l-au propulsat în atenția românilor, de cele mai multe ori, din inima lui ”rănită” au ieșit hituri auzite ani întregi la radio.

Te-ar putea interesa și: Filmul românesc de pe Netflix care îți arată realitatea jurnaliștilor, când se încurcă cu politica: Tudor Chirila are un rol important

Chirilă, despre iubita lui: ”O femeie iubitoare, veselă și fericită”

Acum, juratul de la Vocea României se bucură de viață și se declară un bărbat împlinit, având alături o femeie frumoasă și doi copii de care este mândru.

Artistul formează un cuplu cu Iulia Mîzgan încă din 2012 și au împreună doi băieți pe care îi iubesc enorm.

,,Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită.”, a declarat Tudor Chirilă.

Cântărețul se bucură din plin de viața de familie și de rolul de tătic, motiv pentru care Tudor Chirilă a dezvăluit că are parte de multe provocări de când este tatăl a doi băieți, dar se descurcă de minune, având alături o iubită care îl ajută pe toate planurile.

Totuși, există provocări când ai doar un singur copil, iar când numărul crește, dificultățile parcă se simt mai tare, însă iubirea rămâne la fel de mare pentru un părinte.

,,De multe ori când explodez îmi cer scuze și deja am primit un răspuns de la unul dintre copii: ”Da, da, știam că o să vii să-ți ceri scuze”, foarte intuitiv. Noi avem o relație foarte ok, doar că oricine e pus la încercare. Eu cred că e foarte important să le arăți copiilor că și tu greșești.

Ei poate tind să spună că tu nu ai dreptate, dar dacă tu zici: ”Fă așa pentru că așa am zis eu”, tu impui cu pumnul în gură faptul că tu ești o autoritate care știe mai bine. Bă, și culmea, că nu știm mai bine, nu știau nici părinții noștri și se tot evoluează. Eu mă uit în timp și îmi aduc aminte de durerile de când mă trăgeau de ureche și îmi dau seama că nu mai poți accepta asta acum, dar noi cam așa am crescut.”, a mărturisit artistul.

Citește și: Ce a făcut Tudor Chirilă în prima zi de filmări la Vocea României. Irina Rimes și Theo Rose au intrat în vizor




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Câți copii are Tudor Chirilă. Imagini rare în familie cu juratul de la Vocea României

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă