Prima pagină » Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week

Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week

de Roboțelul @ iDOR.info
cea-mai-stilata-femeie-regala-din-europa-a-facut-furori-la-paris-fashion-week

Regina Letizia a Spaniei are parte de concurență serioasă în materie de modă din Principatul de Monaco.

Și nu, nu este vorba despre Prințesa Charlene de Monaco, ci despre ruda ei prin alianță, italianca Beatrice Borromeo, soția lui Pierre Casiraghi și nora Prințesei Caroline de Monaco.

Ei bine, Beatrice Borromeo a fost una dintre cele mai elegante vedete prezente la show-ul Christian Dior primăvară/vară 2024 de la Săptămâna modei de la Paris.

Tânăra de 37 de ani, care a fost recent declarată „cea mai elegantă femeie regală europeană” de către prestigioasa publicație britanică Tatler, a fost însoțită la eveniment de către soțul ei, Pierre Casiraghi, ambii fiind doi ambasadori ai eleganței și ai etichetei.

Beatrice Borromeo a intrat în familia princiară de Monaco în 2015, când s-a căsătorit cu Pierre, care este cel mai mic copil al Prințesei Caroline și nepotul regretatei legende de la Hollywood Grace Kelly.

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto profimedia

Imaginea 1/6: Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto profimedia

Descrisă de Tatler ca fiind o prezentă „cu o siluetă elegantă oriunde ar merge – fie că este vorba de covorul roșu, de o apariție regală sau de o ieșire pe iaht”, italianca a arătat foarte șic și la show-ul de modă de la Paris, acolo unde a purtat o rochie crem cu fusta midi, strânsă în talie cu o curea din aceeași țesătură.

Beatrice și-a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi negri simpli cu toc înalt și o mică poșetă neagră, iar părul și l-a coafat în bucle valuri lejere. 

Beatrice arată cu atât mai de invidiat cu cât este mamă a doi copii – ea și Pierre Casiraghi au doi fii, pe Stefano, de cinci ani, și pe Francesco, de patru ani.

Beatrice Borromeo si familia jpg

Înainte de a se căsători cu Pierre, Beatrice, a cărei familie deține Insulele Borromeo de pe Lacul Maggiore, lângă Milano, și terenuri în zona rurală din Lombardia și Piemont, a lucrat ca jurnalistă în Italia ei natală. 

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă