Prima pagină » Stilată ca o adevărată ducesă. Meghan Markle, o nouă apariție spectaculoasă alături de Prințul Harry

Stilată ca o adevărată ducesă. Meghan Markle, o nouă apariție spectaculoasă alături de Prințul Harry

de Roboțelul @ iDOR.info
stilata-ca-o-adevarata-ducesa.-meghan-markle,-o-noua-aparitie-spectaculoasa-alaturi-de-printul-harry

Prințul Harry și Meghan Markle au spus ”Prezent” la concertul caritabil, înțesat de vedete, al celebrului Kevin Costner, actorul care trece printr-un divorț urât și anevoios de Christine Baumgartner.

Meghan Markle și Prințul Harry la concertul caritabil al lui Kevin Costner, Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle au participat vineri la un eveniment caritabil găzduit de Kevin Costner.

Meghan Markle și Prințul Harry la concertul caritabil al lui  Kevin Costner, Profimedia (4) jpg

Ducii de Sussex fac dovada că se află printre prietenii apropiați ai lui Kevin Costner.

Cuplul regal a fost foarte implicat la strângerea de fonduri organizată de actor în Santa Barbara, California. Meghan a avut și de data aceasta o apariție stilată, în pantaloni negri, pană, și o interesantă redingotă alb-negru, din stofă. Ducesa și-a păstrat aerul regal și și-a prins părul într-un coc șic.

Starul din „Yellowstone”, în vârstă de 68 de ani, a ținut evenimentul One805LIVE! la un teren de polo de pe proprietatea lui luxoasă.

One805 este o organizație care a fost înființată în 2018 și care oferă ajutor financiar și sprijin pentru sănătatea mintală în Santa Barbara. Ducii de Sussex, care locuiesc în Montecito, California, i-au oferit lui Kevin Costner un premiu onorific la acest eveniment.

Într-un videoclip distribuit de organizația de caritate pe Instagram Story vineri, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a aplaudat în timp ce Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, i-a oferit premiul starului din „Bodyguard” și i-a strâns mâna.

Ducii de Sussex păreau foarte relaxați și vorbăreți la eveniment, dovedind că odată cu Jocurile Invictus din Germania, și-au recăpătat pofta de socializare.

Meghan Markle și Prințul Harry la concertul caritabil al lui  Kevin Costner, Profimedia

Imaginea 1/7: Meghan Markle și Prințul Harry la concertul caritabil al lui Kevin Costner, Profimedia

În această zonă glam a Americii, vedetele se întrec în acțiuni de caritate, iar aceasta este fix domeniul care le merge la suflet Prințului Harry și ducesei Meghan Markle.

Totuși, Harry și Meghan Markle nu au fost singurele nume mari de la seară. Oprah Winfrey, care a lansat un interviu extraordinar cu familia regală în martie 2021, a fost și ea prezentă.

Trupa Maroon 5 a fost prezentă și responsabilă cu divertismentul celor prezenți. Solistul trupei, Adam Levine, nu putea să nu cânte hitul lor „This Love”.

La un moment dat, și Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, a urcat pe scenă pentru a se adresa participanților la eveniment.

Concertul caritabil ar fi trebuit organizat de cea care între timp i-a devenit fostă soție,  Christine Baumgartner.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Stilată ca o adevărată ducesă. Meghan Markle, o nouă apariție spectaculoasă alături de Prințul Harry

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă