Prima pagină » Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week. A atras toate privile asupra sa

Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week. A atras toate privile asupra sa

de Roboțelul @ iDOR.info
cea-mai-stilata-femeie-regala-din-europa-a-facut-furori-la-paris-fashion-week.-a-atras-toate-privile-asupra-sa

Este recunoscută drept cea mai stilată femeie regală din Europa și a făcut furori la Paris Fashion Week, eclipsând-o chiar și pe Regina Letizia a Spaniei. Și nu, nu este vorba de Prințesa Charlene de Monaco, ci despre Beatrice Borromeo, soția lui Pierre Casiraghi și nora Prințesei Caroline de Monaco. 

Vedeta care a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris / foto: Pixabay

Beatrice Borromeo a fost declarată „cea mai elegantă femeie regală europeană” de către publicația britanică Tatler, descrisă ca fiind o apariție „cu o siluetă elegantă oriunde ar merge – fie că este vorba de covorul roșu, de o apariție regală sau de o ieșire pe iaht”. 

Beatrice Borromeo, una dintre cele mai rafinate apariții la Săptămâna modei de la Paris 

Tânăra în vârstă de 37 de ani a atras atenția asupra sa imediat cum și-a făcut apariția la show-ul Cristian Dior primăvară/vară 2024 de la Săptămâna modei de la Paris. 

A venit însoțită de către soțul ei, Pierre Casiraghi, mai ales că ambiii sunt ambasadori ai eleganței și etichetei. 

Beatrice Borromeo, ținută elegant de simplă 

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi, la show-ul Cristian Dior / foto: Instagram

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi, la show-ul Cristian Dior / foto: Instagram

Italianca a optat pentru o pereche de pantofi negri simpli, cu toc înalt și o poșetă mică în aceeași nuanță. 

În partea de sus a purtat o rochie crem cu fustă midi, care a fost încinsă în talie cu o curea făcută din aceeași țesătură. 

Părul a fost coafat în bucle lejere și machiajul a fost unul simplu, dar care i-a scos în evidență naturalețea, trăsăturile feței și frumusețea. 

Este de la sine înțeles că apariția ei a stârnit invidie în rândul celorlalte femei, întrucât la vârsta de 37 de ani reușește să sfideze cu ușurință trecerea timpului, mai ales că este mama a doi copii. Beatrice și Pierre au împreună doi fii: Stefano, de cinci ani, și Francesco, care este cu un an mai mic decât fratele său. 

Meseria de bază a italiencei a fost cea de jurnalistă. A practicat-o în țara ei natală înainte de a se căsători cu Pierre. Familie acesteia deține Insulele Borromeo de pe Lacul Maggiore, în apropiere de Milano, dar și mai multe terenuri în Lombardia și Piemont. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cea mai stilată femeie regală din Europa a făcut furori la Paris Fashion Week. A atras toate privile asupra sa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă