Prima pagină » Cu ce cantitate de RAM se vor lansa modelele de baza iPhone 16 de anul viitor | Dojotech.ro

Cu ce cantitate de RAM se vor lansa modelele de baza iPhone 16 de anul viitor | Dojotech.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-ce-cantitate-de-ram-se-vor-lansa-modelele-de-baza-iphone-16-de-anul-viitor-|-dojotech.ro

Noile telefoane iPhone 15 sunt anuntate astazi, dar au aparut stiri despre smartphone-urile iPhone 16 de anul viitor ale Apple. In principal despre cipul si cantitatea de RAM ale modelelor de baza de anul viitor.

Inainte ca smartphone-urile iPhone 15 sa fie anuntate, au aparut zvonuri despre smartphone-urile iPhone 16 de baza. Potrivit lui Jeff Pu, un analist tech din cadrul firmei de investitii Haitong International Securities din Hong Kong, compania din Cupertino planuieste sa adauge in modelele de baza de anul viitor – iPhone 16 – un cip A17 Bionic imbunatatit si mai mult RAM.

Conform unui mesaj vazut de publicatia MacRumors, Pu crede ca Apple va oferi un nou cip A17 Bionic pentru modelele de smartphone-uri iPhone 16 si Plus. Se asteapta ca acel cip va fi implementat in modelele iPhone 15 Pro care se vor lansa in acest an.

Acest procesor foloseste un proces de productie pe 3nm, ceea ce inseamna ca Apple va fi prima companie care aplica procesul de 3nm intr-un smartphone.

Pentru anul viitor, analistul spune ca compania Apple din Cupertino va utiliza un nou proces de productie pentru a dezvolta cipul A17 Bionic pentru standardul iPhone 16.

Potrivit lui Jeff Pu, Apple va trece de la procesul de productie N3E la N3B. MacRumors explica ca “N3E are mai putine straturi EUV si o densitate mai mica a tranzistorilor decat N3B, ceea ce reduce eficienta, dar procesul poate oferi o performanta mai buna”.

Intre timp, modelele iPhone 16 Pro se vor lansa cu un cip A18 Bionic care va fi produs de asemenea pe un proces de productie pe 3nm, dar cu cateva imbunatatiri. Potrivit lui Jeff Pu, Apple va adauga 8GB de RAM in smartphone-urile standard de anul viitor ale sale.

In prezent, toate smartphone-urile lansate cel mai recent de Apple, cele de anul trecut, au 6GB de RAM. Se asteapta ca versiunile iPhone 15 Pro vor primi o crestere a RAM-ului pentru prima data in doi ani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu ce cantitate de RAM se vor lansa modelele de baza iPhone 16 de anul viitor | Dojotech.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google