Prima pagină » Speculatii despre viitoarele iPad-uri care vor fi lansate de Apple | Dojotech.ro

Speculatii despre viitoarele iPad-uri care vor fi lansate de Apple | Dojotech.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
speculatii-despre-viitoarele-ipad-uri-care-vor-fi-lansate-de-apple-|-dojotech.ro

Astazi, Apple va dezvalui noile smartphone-uri din seria iPhone 15 pe langa alte produse precum Apple Watch Series 9. Dar daca asteptati noi tablete iPad, sa nu va asteptati la un astfel de anunt la evenimentul Wonderlust.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, e improbabil ca compania din SUA va lansa noi tablete inainte de sfarsitul acestui an. Interesant e ca acest lucru ar putea insemna ca pana si noul iPad Air, care era asteptat sa fie anuntat in octombrie, ar putea fi amanat pentru 2024. Asadar, cand vom primi noile tablete? Iata ceea ce stim.

Cand va lansa Apple noi iPad-uri?

In ultimii ani, compania din Cupertino si-a actualizat modelul iPad de baza anual. Totusi, dupa o modernizare masiva asupra generatiei a 10-a de anul trecut, compania ar putea planui sa astepte putin mai mult, sau chiar sa nu mai vanda modelul de generatie a 9-a in favoarea unei reduceri de pret pentru cea mai noua versiune.

In prezent, nu avem niciun zvon referitor la un model de tableta de baza, dar daca Apple va lansa o noua versiune, probabil o va lansa cu un procesor mai rapid si cu noi culori.

Cat despre tableta iPad Air, se preconizeaza ca Apple va pastra actualul design. Daca Apple urmeaza trendul, am putea vedea cipul M2 sosind pe aceasta tableta impreuna cu unele imbunatatiri de camera. Mai intai, ne asteptam ca compania va lansa acest model pana in octombrie, dar compania si-ar putea schimba planurile.

iPad mini e un alt produs care asteapta o modernizare. Ultimul model s-a lansat in 2021 cu cip A15 Bionic si cu o reproiectare si, dupa acel model, nu am auzit despre o noua generatie.

E foarte probabil ca Apple ar putea insera in iPad mini un cip M-series, avand in vedere ca compania promoveaza aceasta tableta ca fiind o optiune performanta si de mici dimensiuni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Speculatii despre viitoarele iPad-uri care vor fi lansate de Apple | Dojotech.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type