Prima pagină » Cum au apărut Meghan și Harry la concertul lui Beyoncé din L.A! Ea e în extaz, iar el privește indiferent

Cum au apărut Meghan și Harry la concertul lui Beyoncé din L.A! Ea e în extaz, iar el privește indiferent

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-au-aparut-meghan-si-harry-la-concertul-lui-beyonce-din-l.a!-ea-e-in-extaz,-iar-el-priveste-indiferent

Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți alături de Doria Ragland pe stadionul SoFi din Los Angeles, vineri seară, la concertul susținut de Beyoncé.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, Profimedia (4) jpg

Meghan Markle și Prințul Harry, care încă dețin titlurile de Duce și Ducesa de Sussex, au asistat vineri seară la spectacolul din cadrul turneului Renaissance World Tour al lui Beyoncé de pe stadionul SoFi din Los Angeles, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, trio-ul a urmărit spectacolul dintr-o lojă privată cu vedere spre stadion, atât Meghan, 42 de ani, cât și Doria, 67 de ani, afișând zâmbete mari cu brațele în aer. Mama lui Meghan părea că face o fotografie cu telefonul ei în timp ce grupul asista la spectacol, în timp ce prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, stătea aproape de soția sa, cu mâinile în buzunare, purtând o cămașă gri și un blazer, pe care le-a asortat cu pantaloni albi, scrie People

Meghan Markle și mama ei au purtat amândouă haine argintii la spectacol, cele două ținând cont de recenta cerere a lui Beyoncé ca fanii să poarte „fabuloase ținute argintii la spectacolele ei din 8.23 – 9.22!”. Datele corespund semnului zodiacal al cântăreței, Fecioară, și includ ziua ei de naștere, 4 septembrie.

În timp ce Meghan Markle a îmbrăcat o fustă argintie și un maiou alb, mama ei a optat pentru un top argintiu chic și pantaloni albi. 

Doria, Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți și într-un alt set de fotografii postate pe X (fostul Twitter) sâmbătă dimineață. În imagini, Ducesa de Sussex părea să danseze cu Prințul Harry alături de ea, în timp ce o altă fotografie părea să o arate pe Doria Ragland, care avea și ea mișcările de dans la ea. 

Beyoncé, 41 de ani, și JAY-Z, 53 de ani, au fost apropiați de Meghan Markle încă de la discursul lor de acceptare a premiilor Brit Awards 2019. Cuplul și-a acceptat premiul pentru cel mai bun grup internațional prin intermediul unui mesaj video, recreând videoclipul lor pentru „APES-„. Dar, în loc să pozeze în fața „Mona Lisa” lui Leonardo da Vinci, au stat în fața unui portret regal al ducesei de Sussex, purtând o coroană strălucitoare și coliere de perle.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întâlnit cu Beyoncé și JAY-Z și la premiera londoneză a filmului The Lion King în 2019. În timp ce Beyoncé s-a aplecat să o îmbrățișeze pe Meghan, a fost văzută spunând: „Prințesa mea”.

Meghan Markle și Prințul Harry

Imaginea 1/7: Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum au apărut Meghan și Harry la concertul lui Beyoncé din L.A! Ea e în extaz, iar el privește indiferent

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă