Prima pagină » Regina Letizia, fabuloasă într-o rochie pe care ți-o permiți și tu: piesa nu costă nici 300 de lei

Regina Letizia, fabuloasă într-o rochie pe care ți-o permiți și tu: piesa nu costă nici 300 de lei

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-letizia,-fabuloasa-intr-o-rochie-pe-care-ti-o-permiti-si-tu:-piesa-nu-costa-nici-300-de-lei

Orice apariție a Reginei Letizia a Spaniei este un moment de inspirație pentru fashionistele din întreaga lume.

Cel mai recent, Regina Letizia a Spaniei a participat la prezentarea Premiilor Retina Eco 2023, care a avut loc la Fundația Royal Tapestry Factory, la Madrid. Premiile Retina Eco recunosc cele mai remarcabile proiecte pentru inovație, impactul asupra durabilității și lupta împotriva schimbărilor climatice, tehnologie și alte aspecte de mediu sau sociale.

Cu această ocazie, frumoasa soție a Regelui Felipe al Spaniei a ales o rochie pe cât de simplă, pe atât de sofisticată și de cool, o creație Zara în valoare de circa 60 de dolari.

Spanioloaica și-a completat rochia cu o curea simplă, neagră, o pereche de pantofi decupați la călcâie și un plic în același ton cu restul accesoriilor.

Rochia Letiziei, într-o superbă nuanță de turcoaz, este fabricată dintr-un amestec de in și viscoză, și se mulează perfect pe silueta subțire a reginei în vârstă de 50 de ani. 

Ca de obicei, machiajul și coafura reginei eu au fost de o eleganță simplă, Letizia având grijă să lasă la vedere perechea superbă de cercei cu smaralde, cu care și-a înnobilat ținuta de seară.

Regina Letizia într-o rochie Zara, foto profimedia

Imaginea 1/7: Regina Letizia într-o rochie Zara, foto profimedia

De câte ori vedem imagini noi cu Regina Letizia ne surprinde cât de ușor îi este ei să fie șic și câte eforturi se pare că fac celelalte femei regale. Totul e la locul ei în imaginea de ansamblu a reginei spanioloaice și totul bine ales.

Noi am avut un nou exemplu, așadar, de cât de elegantă și cool poți fi dacă alegi piese simple, în trend, și le combini cu gust, așa cum o face de fiecare dată spanioloaica.

După cum spuneam, ceea ce în cazul ei pare atât de simplu, în cazul unor alte figuri regale populare, precum Meghan sau chiar Kate, pare ceva mai forțat: hainele nu pică la fel de firesc pe cele două cumnate.

Regina Letizia într o rochie Zara foto GettyImages 1700976187 jpg

Dacă Meghan a fost deseori criticată pentru alegerea hainelor cu linie nepotrivită pentru silueta sa, cum ar fi acei pantaloni scurți purtați la Jocurile Invictus din Germania, bașca ușor șifonabili, lui Kate i se reproșează stilul prea conservator și alegerea nepotrivită a accesoriilor. Iată de ce Letizia poate fi un model chiar și pentru casele mari.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Letizia, fabuloasă într-o rochie pe care ți-o permiți și tu: piesa nu costă nici 300 de lei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă