Prima pagină » Extra reducerile de weekend revin la eMAG! Laptop-uri, telefoane și electrocasnice la super ofertă până pe 2 octombrie

Extra reducerile de weekend revin la eMAG! Laptop-uri, telefoane și electrocasnice la super ofertă până pe 2 octombrie

de Roboțelul @ iDOR.info
extra-reducerile-de-weekend-revin-la-emag!-laptop-uri,-telefoane-si-electrocasnice-la-super-oferta-pana-pe-2-octombrie

Ultimul weekend din septembrie este marcat de oferte speciale, iar eMAG ne atrage atenția printr-o nouă campanie din seria Electro Weekend și ne oferă până la 25% extra discount la produsele selecționate. Sunt pe listă laptop-uri, smartphone-uri, purtabile inteligente și nu lipsesc nici electrocasnicele sau produsele de îngrijire personală. Descoperim mai jos toate categoriile și codurile promo pe care trebuie să le folosim în coșul de cumpărături pentru a beneficia de reducere! 

Smartwatch & Mobile:

IT & C:

TV & Audio:

Electrocasnice:

Electrocasnice mici:

Îngrijire personală:

Resigilate:

Produs vedetă – TV Philips Amiblight 126 cm

Dacă ați mai urmărit și alte articole pe care le-am scris, atunci cu siguranță știți că am făcut o pasiune pentru televizoarele Philips Ambilight, cu a lor tehnologie de iluminare a peretelui în tot soiul de culori captivante. Acum prețurile acestor dispozitive au ajuns accesibile, astfel că astăzi de exemplu îți poți achiziționa modelul Philips The One 50PUS8518/12 la cel mai bun preț local, mai bun chiar și decât pe compari.ro, acolo unde suma minimă listată este de 2699.99 lei.

Philips The One 50PUS8518/12

eMAG are listat televizorul la aceeași sumă de 2699 lei, doar că ai și codul promo „televizoare” pentru o extra reducere de 10%, astfel că în final o să plătești doar 2429.99 lei. Acest televizor face parte din gama pe 2023 și avem de-a face cu un model de 126 cm, cu panou LED și desigur rezoluție 4K Ultra HD. vine cu HDR, Ambilight iar ca sistem de operare folosește Android TV.

Philips

Primim 3x porturi HDMI 2.0, 1x HDMI 2.1 (bun la gaming), slot CI+ și procesor P5 Perfect picture. De asemenea, avem 16 GB de stocare, mirroring iOS/Android, Google Assistant preinstalat și Alexa Ready. Are și Bluetooth 5.0. 

Toate ofertele sunt aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Extra reducerile de weekend revin la eMAG! Laptop-uri, telefoane și electrocasnice la super ofertă până pe 2 octombrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă