Prima pagină » FC24: Lista celor mai bine cotați jucători

FC24: Lista celor mai bine cotați jucători

de Roboțelul @ iDOR.info
fc24:-lista-celor-mai-bine-cotati-jucatori

FIFA 23 va avea o continuare mult așteptată sub numele de FC24, iar jucătorii au început să primească informații din ce în ce mai interesante. Recent, EA Sports a dezvăluit lista celor mai bine cotați fotbaliști care vor apărea în FC24, iar primii patru jucători se laudă cu un impresionant rating de 91.

Cei mai bine cotați fotbaliști din FC24

Cei mai bine cotați fotbaliști din FC24

Potrivit declarațiilor EA Sports, FC24 va avea patru fotbaliști care împart locul pentru cel mai bine cotați jucători din joc, toți cu un rating de 91. Acești patru jucători excepționali sunt Kylian Mbappe, Erling Haaland, Kevin De Bruyne și Alexia Putellas Segura, reprezentând și fotbalul feminin.

Cei mai bine cotați fotbaliști din FC24

Jucători de excepție în FC24

Pentru fanii fotbalului, informațiile despre abilitățile jucătorilor sunt întotdeauna fascinante. Cardurile lor din Ultimate Team mod au fost, de asemenea, dezvăluite. Erling Haaland se va bucura de un impresionant rating de 93 la șut, făcându-l cel mai bun marcator din FC24. Pe de altă parte, Lionel Messi se află pe locul al doilea în ceea ce privește rating-ul cu 90, în timp ce surprinzător, Cristiano Ronaldo nu se află în primii 12 jucători.

YouTube video

FC24 – Detalii despre lansare

FC24 va fi lansat pe platformele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One, PC și Nintendo Switch în data de 29 septembrie. Cu toate acestea, abonații EA Play și posesorii Ultimate Edition vor putea să înceapă să joace cu 7 zile mai devreme, începând cu 22 septembrie.

Cu FC24 la orizont și acești jucători cu rating-uri excepționale, fanii de fotbal sunt cu siguranță în așteptare pentru lansarea acestui nou joc. Oricare ar fi preferințele lor, FC24 promite să aducă o experiență fotbalistică captivantă și plină de surprize.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FC24: Lista celor mai bine cotați jucători

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă