Prima pagină » Galaxy S23: Actualizarea de securitate din septembrie corectează 62 de vulnerabilități. Instalați-o imediat!

Galaxy S23: Actualizarea de securitate din septembrie corectează 62 de vulnerabilități. Instalați-o imediat!

de Roboțelul @ iDOR.info
galaxy-s23:-actualizarea-de-securitate-din-septembrie-corecteaza-62-de-vulnerabilitati.-instalati-o-imediat!

Samsung pregătește să lanseze în curând o actualizare importantă pentru cele mai recente modele de smartphone-uri Galaxy, care corectează nu mai puțin de 62 de vulnerabilități diferite. Această actualizare va aduce o serie de modificări semnificative pentru dispozitivele Samsung. Aflați mai multe despre această actualizare crucială și motivele pentru care ar trebui să o instalați imediat.

După ce actualizarea din luna august a durat mai mult decât era de așteptat pentru a ajunge pe telefoanele noastre, Samsung revine cu un nou patch de securitate pentru luna septembrie 2023. După cum ne-am obișnuit deja, acest patch corectează numeroase vulnerabilități, de data aceasta în număr de 62.

Această actualizare va fi disponibilă nu doar pentru modelele de ultimă generație Galaxy S23, ci și pentru toate smartphone-urile recente produse de companie, care beneficiază în continuare de suportul software oferit de Samsung. Acest lucru se aplică și modelelor mai vechi, precum Galaxy S20 sau Galaxy Z Flip 3.

Dintre cele 62 de vulnerabilități corectate prin actualizarea din septembrie, patru au fost etichetate ca fiind „critice”, iar 19 ca „înalte” de către Google. Samsung a furnizat, la rândul său, corecții pentru 35 de vulnerabilități pe dispozitivele sale.

Printre acestea, s-au descoperit vulnerabilități în aplicația Samsung Keyboard, setările de securitate, Dual Messenger, Samsung Knox AI, stocarea aplicațiilor Telefon și Mesaje, Suggestii pentru setări, funcția de blocare a dosarelor în One UI, aplicația Meteo, Wi-Fi Auto Hotspot, managerul de SMS-uri primite și setările ecranului de blocare.

Samsung continuă să rămână lider în ceea ce privește suportul software pentru piața smartphone-urilor Android, dar Google ar putea oferi în curând și mai multe actualizări pentru viitoarele sale dispozitive de vârf, Pixel 8 și 8 Pro.

Actualizarea este pe cale să ajungă

Momentan, actualizarea nu este disponibilă imediat pe smartphone-urile Samsung din Europa, dar ar trebui să fie lansată în curând în următoarele săptămâni. Având în vedere că aceasta corectează nu mai puțin de patru vulnerabilități „critice”, vă recomandăm să o instalați cât mai curând posibil după ce va fi disponibilă. De obicei, veți primi o notificare pe telefonul dumneavoastră care vă va informa cu privire la sosirea actualizării, dar este întotdeauna o idee bună să verificați regulat meniul de actualizare al telefonului pentru siguranță suplimentară. Protejați-vă datele și informațiile personale prin instalarea acestei actualizări esențiale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Galaxy S23: Actualizarea de securitate din septembrie corectează 62 de vulnerabilități. Instalați-o imediat!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type