Prima pagină » Google Pixel 8: Ce te poate entuziasma cu adevărat

Google Pixel 8: Ce te poate entuziasma cu adevărat

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8:-ce-te-poate-entuziasma-cu-adevarat

Smartphone-urile au devenit destul de plictisitoare în ultimii ani, dar Pixel 8 de la Google promite să aducă ceva cu adevărat special. Chiar dacă predecesorul său, seria Pixel 6, a fost o lansare importantă, urmașul său nu a reușit să impresioneze prea mult. Cu toate acestea, în curând, seria Pixel 8 va face să îți simți inima bătând mai tare, iar în acest articol vom discuta de ce merită să fii entuziasmat.

Tensor ar putea fi mult mai bun în acest an

Cu fiecare lansare Pixel începând cu Pixel 6, Tensor a fost punctul vulnerabil. În timp ce cipul personalizat de la Google nu este rău, el totuși rămâne în urma competiției. Tensor-ul original a avut probleme de conectivitate și de încălzire, iar Tensor G2 a adus îmbunătățiri semnificative, dar încă a avut probleme cu încălzirea și altele. Totul într-o lume în care cipurile Snapdragon ale Qualcomm continuă să devină tot mai bune.

Cu Tensor G3 aflat în curs de dezvoltare pentru Pixel 8, există motive să fii entuziasmat. Tensor G3 de la Google se anunță a fi o schimbare semnificativă față de Tensor și Tensor G2. O scurgere de informații din acest an a menționat o configurație de nucleu 1+4+4 reconfigurată și utilizarea unor componente mult mai noi, în special nucleele Cortex-A715 și Cortex-A510 care vor susține noul Cortex-X3, ce furnizează majoritatea performanțelor. Aceste upgrade-uri sunt în sine demne de entuziasm, dar există și un alt aspect care mă atrage în mod deosebit.

Cipurile Tensor depind în mare măsură de Samsung pentru producție, ceea ce înseamnă că sunt produse pe nodul de procesare Samsung, care, din păcate, nu este la fel de bun ca cel al TSMC. Cu toate acestea, în ultimele luni, acest lucru pare să se schimbe. La acest moment, procesul Samsung de 4 nm, pe care Tensor G3 se va baza, se pare că se află la fel cu TSMC. Acest lucru nu înseamnă neapărat că Google va reuși să concureze cu Snapdragon în toate aspectele, dar ar putea reprezenta un pas uriaș în direcția potrivită.

S-a înfrânt „raul” ecranului curbat

Un alt motiv pentru care sunt foarte entuziasmat personal în legătură cu seria Pixel 8, și în special cu Pixel 8 Pro, este că Google a renunțat la marginile curbate ale ecranului, optând în schimb pentru un panou de sticlă plat, atât pe modelele standard, cât și pe cele Pro.

Finisaj mat?

Se pare, de asemenea, că Google optează pentru un finisaj mat pe corpul principal al lui Pixel 8 Pro în acest an, cel puțin în varianta de culoare „Porcelain” prezentată săptămâna aceasta. Pixel 8 standard este cu siguranță lucios, dar acesta este un pas înainte, cel puțin.

Google îți oferă un Pixel 8 cu o durată de viață mai lungă

Google a fost depășit de alte branduri Android în ceea ce privește durata de viață generală a telefoanelor Pixel, dar compania ar putea să recâștige coroana în acest an. După cum am raportat recent, seria Pixel 8 va beneficia de o durată de viață mai lungă a actualizărilor software în comparație cu dispozitivele Samsung Galaxy, care beneficiază în prezent de patru ani de actualizări Android și cinci ani de patch-uri de securitate.

Aceasta ar putea fi o schimbare importantă, iar chiar dacă Google va egala doar suportul oferit de Samsung, asta înseamnă totuși că obții mai mult pentru banii tăi.

Camera primește hardware nou

Alt aspect care a trecut mai puțin în atenția publicului este că Google aduce un nou senzor de cameră în seria Pixel 8, cel mai probabil Samsung GN2. Acest lucru probabil nu va aduce schimbări revoluționare, dar oferă șansa ca Google să-și consolideze și mai mult statutul de unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră de pe piață.

Concurența devine mai scumpă

Telefoanele Pixel de la Google au fost, începând cu seria Pixel 6, în general mai ieftine decât concurența. Pixel 6 Pro, de exemplu, a început de la 899 de dolari, în timp ce Galaxy S22 Ultra, care se afla în competiție cu el, costa 1.199 de dolari, iar iPhone 13 Pro Max pornea de la 1.099 de dolari pentru modelul său de bază.

În 2024, pare că prețurile concurenței vor continua să crească. Snapdragon 8 Gen 3 – pe care Samsung este foarte probabil să-l folosească în Galaxy S24 Ultra – se pare că va fi mult mai scump. Și, odată cu seria iPhone 15, se așteaptă ca Apple să crească prețurile în toată gama datorită noului să

[SURSA]




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8: Ce te poate entuziasma cu adevărat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type