Prima pagină » Twitter (X), în scădere rapidă: Descărcări și număr de utilizatori în scădere constantă!

Twitter (X), în scădere rapidă: Descărcări și număr de utilizatori în scădere constantă!

de Roboțelul @ iDOR.info
twitter-(x),-in-scadere-rapida:-descarcari-si-numar-de-utilizatori-in-scadere-constanta!

Twitter, după schimbarea numelui în X, a ajuns la cel mai scăzut nivel al descărcărilor din ultimii zece ani. În doar 60 de zile, descărcările au scăzut cu 30%. Dar acesta nu este singurul aspect.

Descărcările la cel mai scăzut nivel din ultimii zece ani

La un moment dat, Twitter era una dintre cele mai bune platforme sociale pentru a urmări știrile și era chiar cea mai populară dintre aplicațiile de știri. Elon Musk, după ce a preluat conducerea, a început procesul de rebranduire, iar acum termeni precum Twitter și tweet au dispărut complet. Rețeaua socială populară a devenit complet X. Conform unui raport actualizat realizat de Apptopia, această schimbare de nume a avut rezultate negative, în ciuda afirmațiilor noului CEO. După rebranduire, Twitter a înregistrat o scădere de aproximativ 30% a descărcărilor în primele două luni.

Utilizatorii noi sunt mult mai puțini

Platforma web, accesibilă și prin Twitter.com, a înregistrat, de asemenea, o scădere a traficului. Numărul utilizatorilor care au accesat X din întreaga lume a scăzut cu 10% în luna august față de anul precedent. Chiar dacă Twitter a susținut că între 15 și 30 de milioane de utilizatori noi au aderat lunar la platformă începând din 2011, datele recente arată că, între august și septembrie, doar 10 milioane de utilizatori au aderat.

Scădere a numărului de utilizatori activi: Departe de obiective!

X are, de asemenea, performanțe scăzute în ceea ce privește reținerea utilizatorilor. În luna iulie, numărul utilizatorilor activi zilnici era de 253 de milioane, iar în septembrie a scăzut la 249 de milioane. În același interval, numărul utilizatorilor activi lunar a scăzut de la 398 milioane la 393 milioane. Aceste cifre sunt mult sub obiectivele lui Musk, care își propusese să atingă un miliard de utilizatori lunar până în 2024.

Scăderea numărului de utilizatori activi: Departea de țintele propuse!

Eforturile lui Elon Musk de rebranduire a Twitter-ului arată că platforma se confruntă cu o scădere semnificativă a numărului de descărcări și utilizatori. În această perioadă dificilă, Twitter ar putea fi nevoit să dezvolte noi strategii pentru viitorul său succes. Cu toate acestea, scăderea sub brandul X poate semnifica începutul unei transformări majore în lumea social media. Vom urmări îndeaproape direcția pe care o va lua Twitter în viitor pentru a vedea ce se va întâmpla.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Twitter (X), în scădere rapidă: Descărcări și număr de utilizatori în scădere constantă!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google