Prima pagină » Charlene de Monaco poate zâmbi! Prințesa și-a regăsit bucuria de-a trăi la un meci de rugby, cu Albert

Charlene de Monaco poate zâmbi! Prințesa și-a regăsit bucuria de-a trăi la un meci de rugby, cu Albert

de Roboțelul @ iDOR.info
charlene-de-monaco-poate-zambi!-printesa-si-a-regasit-bucuria-de-a-trai-la-un-meci-de-rugby,-cu-albert

După Kate Middleton și Prințul William, în tribunele turneului mondial de rugby desfășurat în Franța și-au făcut apariția, ieri, și Prințul și Prințesa de Monaco.

Duminică, pe 10 septembrie, Prințesa Charlene l-a însoțit pe Prințul Albert de Monaco la meciul de rugby al naționalei țării în care aceasta s-a născut, Africa de Sud, disputat împotriva Scoției, în Marsilia.

Charlene Albert profimedia 0804493662 jpg

Ei bine, la acest meci de rugby am putut vedea o altă dinamică între Prințul Albert și soția sa, cei doi părând mult mai animați împreună în tribunele stadionului din Marsilia: mai mult, Charlene a zâmbit sincer și chiar a părut că se bucură că se află acolo, spre deosebire de alte evenimente la care participă alături de soțul ei.

Mai curios este că aceasta este a șasea apariție a celor doi împreună, într-o perioadă de opt zile, ca și cum Charlene și Abert s-ar afla într-un turneu de demontare a zvonurilor că mariajul lor ar fi de fațadă, iar ei ar trăi separat, Albert în Principat, iar Charlene în Elveția.

Imaginea 1/7: Charlene și Albert în tribunele meciului de rugby

La meciul de rugby de duminică, cei doi au pozat într-un cuplu iubitor, Albert cuprinzând-o, la un moment dat, cu brațele pe Charlene, iar prințesa râspunzându-i cu un zâmbet în care s-a putut vedea și-un oarecare licăr de afecțiune. În aceeași zi, ceva mai devreme, cuplul a fost fotografiat în Parcul Prințesa Antoaneta din Monaco, acolo unde au participat la celebrarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Rainier al III-lea.

Joia trecută, ei au părut la fel cordiali când au participat la Cupa Prințesei de Monaco la golf, în timp ce marți l-au primit împreună pe noul ambasador al Franței la Monaco, în timp ce la începutul lunii, Prințesa Charlene l-a însoțit pe Albert la lansarea unui canal TV din Monaco.

Fluxul lor de apariții este suspect și nu-i stă deloc în caracter lui Charlene, care, anterior, nu a mai fost văzută în Principat de luni de zile.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Charlene de Monaco poate zâmbi! Prințesa și-a regăsit bucuria de-a trăi la un meci de rugby, cu Albert

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă