Prima pagină » Huawei Mate 60 RS Ultimate Design a debutat: înlocuitorul lui Porsche Design, cu spate ceramic

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design a debutat: înlocuitorul lui Porsche Design, cu spate ceramic

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-mate-60-rs-ultimate-design-a-debutat:-inlocuitorul-lui-porsche-design,-cu-spate-ceramic

Huawei a ţinut ieri un eveniment în cadrul căruia a prezentat o tabletă 2K, un router Wi-Fi 7, dar şi o ediţie de lux a telefonului Huawei Mate 60: Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition. Practic avem de-a face cu un înlocuitor al ediţiei Porsche Design care sosea anual.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition

Parteneriatul s-a încheiat cu Mate 50 RS Porsche Design din 2022. Ca specificaţii Ultimate Edition este identic cu Huawei Mate 60 Pro+, cu un ecran de 6.82 inch LTPO OLED, cu procesor Kirin 9000S şi o cameră de 48 MP + 48 MP + 40 MP, dar şi baterie de 5000 mAh. Sunt şi modificări vizuale însemnate, spre exemplu spatele din ceramică şi modulul foto în formă octogonala.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition

Poţi alege între roşu şi negru ca nuanţe ale telefonului, iar finisajul are tonalitate duală. Huawei oferă şi beneficii exclusive pe un an pentru posesorii lui Mate 60 RS Ultimate Design care aplică pentru un Huawei Card. Sunt incluse aici servicii VIP lounge la aeroport şi în gări, asigurări pentru întârzierea zborurilor, consultaţii juridice şi lecţii de călărie.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition

Huawei vine şi o husă protectoare Star Diamond exclusivă, disponibilă pe negru şi roşu. Produsul vine pe negru şi roşu şi costă 1600 de euro în versiunea cu 16 GB RAM şi 512 GB stocare sau 1700 de euro în cea cu 16 GB RAM şi 1 TB stocare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei Mate 60 RS Ultimate Design a debutat: înlocuitorul lui Porsche Design, cu spate ceramic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă