Prima pagină » OPPO Reno11 F 5G – Design cu accent pe culori speciale și gradient, construcție robustă

OPPO Reno11 F 5G – Design cu accent pe culori speciale și gradient, construcție robustă

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-reno11-f-5g-–-design-cu-accent-pe-culori-speciale-si-gradient,-constructie-robusta

OPPO Reno11 F 5G e un terminal midrange fabricat din policarbonat în mare parte. OPPO spune că aspectul adoptat de acesta e intitulat „Natural Aesthetic Design”. Vorbim în cazul acestui terminal despre 3 culori speciale: Palm Green (varianta pe care o avem și noi la test), Ocean Blue și Coral Purple. Fiecare dintre aceste nuanțe formează un gradient interesant, diferit de fiecare dată în funcție de modul în care pică lumina. 

La lumină galbenă, la interior, acest verde pare de fapt negru, iar la lumină naturală se transformă într-un verde superb, smarald, sclipitor. Avem de-a face cu un terminal ce cântărește doar 177 de grame, măsoară 161.1 x 74.7 x 7.5 mm și beneficiază de certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf. Se simte destul de ușor în mână, poate prea ușor, însă te obișnuiești dacă îl folosești zilnic.

Primim muchii plate și un modul foto aplatizat în spate, care implică 3 senzori foto. OPPO spune că acest terminal este extrem de rezistent. Display-ul ar avea protecție Panda Glass. Ar rezista la lovituri, scăpări accidentale, la temperaturi extreme între -20 și 65 de grade Celsius. Totodată, poate fi folosit în ploaie puternică timp de o oră fără probleme.

Nu avem jack de căști, doar un port USB-C în partea de jos pentru încărcare, acolo unde găsim și un difuzor. Terminalul are display AMOLED de 6.7 inch în diagonală în față și margini ultra-înguste în jurul său. Camera selfie e integrată în decupaj bulină și nu strică experiența video.

Merită menționat că nu primim încărcător în pachet, dar la debut OPPO oferă un alimentator de 67W dacă înregistrăm factura telefonului pe site.

Disponibilitate

Prețuri actualizate




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Reno11 F 5G – Design cu accent pe culori speciale și gradient, construcție robustă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă