Prima pagină » Ce design va avea noul Google Pixel 9, unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2024

Ce design va avea noul Google Pixel 9, unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-design-va-avea-noul-google-pixel-9,-unul-dintre-cele-mai-asteptate-telefoane-ale-anului-2024

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 23:15

1486 citiri

Google Pixel 9, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului, a fost surprins într-un nou set de randări neoficiale care au circulat recent pe internet.

Aceste imagini, bazate pe schițe CAD, sugerează că gigantul tehnologic Google ar putea adopta o nouă direcție în designul și lansarea viitoarei sale generații de dispozitive mobile de top.

Conform randărilor apărute, Pixel 9 păstrează trăsăturile caracteristice ale designului seriei, inclusiv o ramă metalică plată și o configurație revizuită a camerei, care acum prezintă o formă ovală distinctă. Această abordare a designului camerei reprezintă o schimbare față de modelele anterioare Pixel, indicând o evoluție în estetica dispozitivului.

Cu ce schimbări vine noul Google Pixel 9

Potrivit surselor, printre care și GSMArena, se preconizează că noul Pixel 9 va dispune de un ecran de 6,03 inch, posibil OLED, o dimensiune ușor mai mică comparativ cu modelele Pro și Pro XL anticipate, care ar putea oferi ecrane de 6,1, respectiv 6,5 inch. Dimensiunile presupuse ale Pixel 9 sunt de 152,8 x 71,9 x 8,5 mm, indicând un profil subțire și o manevrabilitate sporită.

O diferență notabilă între Pixel 9 și modelele Pro constă în configurația camerei, Pixel 9 urmând să fie echipat cu un sistem dual de camere, în timp ce versiunile Pro și Pro XL ar putea include trei obiective. Aceasta sugerează că Google își propune să ofere utilizatorilor o gamă variată de opțiuni, adaptate diferitelor nevoi și preferințe.

Lansarea viitoarei serii Pixel 9 este așteptată să aibă loc în luna octombrie, respectând astfel tradiția Google de a prezenta noile sale modele de smartphone-uri în această perioadă a anului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oppo Find X7 Ultra, primul dispozitiv mobil care integrează suport pentru rețeaua 5.5G

China marchează un moment semnificativ în evoluția tehnologiei de telecomunicații prin lansarea primului telefon mobil compatibil cu standardul avansat 5G, cunoscut sub denumirea de 5.5G sau…

Vivo X Fold 3, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață. Cât cântărește

Vivo a dezvăluit recent noul său smartphone pliabil, Vivo X Fold 3, care se remarcă prin designul său mai subțire și mai ușor comparativ cu modelul anterior. Cu o greutate de doar 219 grame,…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce design va avea noul Google Pixel 9, unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă