Prima pagină » Kate Middleton câștigă capital cu firea sa dezinvoltă! Prințesa de Wales, splendidă în bej

Kate Middleton câștigă capital cu firea sa dezinvoltă! Prințesa de Wales, splendidă în bej

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton-castiga-capital-cu-firea-sa-dezinvolta!-printesa-de-wales,-splendida-in-bej

Kate Middleton într-o ținută business chic! Prințesa arată superb în bej, în timpul unei vizite la centrul caritabil de femei din Londra. Mamă a trei copii, Catherine este impecabilă într-un costum clasic Roland Mouret, format din pantaloni largi, taior și tricou alb.

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (7) jpg

Noua coafură, cu breton și bucle o prinde de minune. La fiecare apariție publică, Kate cucerește sau își recucerește publicul.

Rămasă singură cu copiii la Londra, Prințesa de Wales nu-și neglijează ieșirile regale programate. Marți, frumoasa Kate Middleton a avut iarăși un program încărcat.

Înainte de a ajunge la centru caritabil, Prințesa a participat și la un podcast, unde iarăși a fost în elementul său.

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty

Imaginea 1/7: Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty

A vorbit despre misiunile sale caritabile, după care s-a scuzat, căci trebuia să ajungă la o organizație caritabilă din estul Londrei.

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (10) jpg

Kate, în vârstă de 41 de ani, a purtat un blazer și pantaloni pentru al șaselea său angajament public consecutiv, în timp ce pare că-și recreează stilul vestimentar într-unul executiv. Prințesa de Wales a fost ca o gură de aer curat în vizita sa.

A strălucit în costumul Roland Mouret, în valoare de 750 de lire sterline, cu un blazer cambrat și pantaloni largi și ușor evazați.

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty

Imaginea 1/7: Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty

Mai multe pentru tine…

În mod cert, Prințesa de Wales se află în faza unei noi schimbări de stil. Alteța Sa Regală obișnuiește să facă asta cam o dată pe an. Nu putem să nu observăm cât de fresh este. Veselă, radiantă și amabilă, Kate Middleton câștigă capital de popularitate pe bandă rulantă. Este una dintre cele mai agreabile prezențe regale, căci vizitele ei sunt pline de sens și energie. De fiecare dată se implică în activitățile la care asistă.

Cu doar o zi în urmă a făcut o demonstrație de forță la baza militară Somerset, unde a vizitat turnul de control, a făcut simulări de zbor, a vizitat elicoptere militare și s-a întreținut cu specialiștii bine antrenați de acolo.

Marți a fost o zi mai liniștită, unde a avut inclusiv o discuție deschisă și activă cu femeile de la centru caritabil. Soția Prințului William și-a arătat, ca de fiecare dată, empatia.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton câștigă capital cu firea sa dezinvoltă! Prințesa de Wales, splendidă în bej

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă