Prima pagină » Kate Middleton, o nouă apariție cuminte, în corai și fără tocuri. Prințesa confirmă schimbarea de stil

Kate Middleton, o nouă apariție cuminte, în corai și fără tocuri. Prințesa confirmă schimbarea de stil

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton,-o-noua-aparitie-cuminte,-in-corai-si-fara-tocuri.-printesa-confirma-schimbarea-de-stil

Prințesa este din ce în ce mai ocupată! Iar schimbarea de stil, din ce în ce mai vizibilă.

Kate Middleton și-a făcut apariția regală și miercuri, însă a uimit asistența cu alegerea sa vestimentară. Dacă la ultimele vizite oficiale optase pentru pantofi cu toc mic, de data aceasta a renunțat complet la tocuri. Eleganta Kate a arătat spectaculos într-o pereche de pantofi negri, cu vârf alungit și fundiță.

Kate Middleton, vizită în Kent, Foto Profimedia (3) jpg

În mod cert, Prințesa de Wales a găsit secretul tinereții fără bătrânețe, căci reușește să afișeze un ten de invidiat și o siluetă de vis la 41 de ani și după două sarcini.

Kate Middleton, vizită în Kent, Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa de Wales a avut parte de o dimineață reușită alături de copii, miercuri, în timp ce a participat la o clasă senzorială, la un centru local de specialitate, scrie publicația Hello!.

Kate Middleton a făcut o vizită la Centrul Orchards din Sittingbourne, Kent, unde a întâlnit tineri cu nevoi educaționale speciale și dizabilități, precum și pe familiile acestora.

Scopul vizitei lui Kate Middleton a fost de a afla mai multe despre activitatea Asociației Naționale Portage, un serviciu educațional de vizită la domiciliu pentru copiii speciali, de la naștere până la vârsta preșcolară, din Anglia și Țara Galilor.

Sosită cu puțin timp înainte de ora prânzului, Prințesa de Wales a fost primită cu căldură de copii și de personalul care lucrează acolo. Elegantă ca întotdeauna, mama Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis a purtat cu stil taiorul corai la două rânduri de nasturi, pantaloni negri și un tricou bej pentru întâlnirea ei de joacă. Ca de fiecare dată, nu i-a lipsit zâmbetul larg și atitudinea binevoitoare.

Kate Middleton se situează printre cei mai iubiți regali britanici, tocmai pentru că este foarte apropiată de oameni și mai ales de copii. Prințesa de Wales are un mod aparte de a conecta cu micuții și este implicată în multe acțiuni caritabile care îi vizează pe aceștia. Alteța Sa Regală a menționat în repetate rânduri că educația este piatra de temelie a unei societăți sănătoase. Și are tot interesul să lucreze deja la crearea acestei societăți, mai ales că ea este viitoarea Regina a Marii Britanii, odată ce soțul său, Prințul William va ajunge pe tron, întrucât este primul moștenitor al Regelui Charles.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton, o nouă apariție cuminte, în corai și fără tocuri. Prințesa confirmă schimbarea de stil

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type