Prima pagină » Kate Middleton, prințesa outdoor: a arătat fresh în sacou și bocanci, la o ieșire cu Prințul William

Kate Middleton, prințesa outdoor: a arătat fresh în sacou și bocanci, la o ieșire cu Prințul William

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton,-printesa-outdoor:-a-aratat-fresh-in-sacou-si-bocanci,-la-o-iesire-cu-printul-william

În timp ce Ducii de Sussex fac valuri în Germania, la Jocurile Invictus, Prinții de Wales își văd de evenimentele lor regale în UK.

Ieri, Kate Middleton și Prințul William au vizitat o școală primară din Hereford, ocazie cu care au făcut o echipă perfectă, asortându-și sacourile gri smart-chic.

Prințesa a îmbrăcat un blazer gri în valoare de 375 de lire sterline de la Maje, pe care l-a completat cu pantaloni negri și bocanci din piele întoarsă maro. A ieșit în evidență, din nou, noua ei coafură de toamnă, una cu șuvițe tunse în scări, care îi vine de minune lui Kate Middleton.

Cuplul regal a vizitat Școala Madley, unde activitatea în aer liber este prioritară în programa de zi cu zi, pentru a îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală a copiilor.

Cu toate acestea, Kate Middleton nu a putut să profite complet de experiența în natură din cauza degetelor ei bandajate, despre care ea a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că au fost cauzate de un accident suferit în timp ce sărea pe trambulină, împreună cu cei trei copii ai săi.

În timpul vizitei lor, Prințul William și-a pus ochelari de protecție și mănuși pentru a tăia un buștean – dar Kate, care l-a ajutat ținând bușteanul neclintit – a trebuit să decline oferta de a folosi fierăstrăul, făcând semn către mâna dreaptă încă bandajată.

Kate Middleton și Prințul William, la o ieșire în natură

Imaginea 1/8: Kate Middleton și Prințul William, la o ieșire în natură

Ieșirea lui Kate Middleton și a Prințului William are loc în timp ce Harry și Meghan continuă să se bucure de Jocurile Invictus, în Germania, acolo unde Ducele de Sussex își sărbătorește, astăzi, și ziua de naștere, împlinind 39 de ani.

Cât despre Kate, fanii regali au observat o schimbare la ea, după ce aceasta și-a reluat angajamentele regale luna aceasta, după vacanța de vară cu familia.

În cele mai recente apariții ale sale, Prințesa de Wales a afișat o coafură în stilul anilor 70, cu șuvițe mai scurte, în scări, care-i încadrează chipul, semn că este pregătită să adopte o schimbare în look-ul ei elegant, dar ușor conservator.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton, prințesa outdoor: a arătat fresh în sacou și bocanci, la o ieșire cu Prințul William

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type