Prima pagină » Kate Middleton vrea să-și dezlipească eticheta conservatoare: primele schimbări în look-ul ei

Kate Middleton vrea să-și dezlipească eticheta conservatoare: primele schimbări în look-ul ei

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton-vrea-sa-si-dezlipeasca-eticheta-conservatoare:-primele-schimbari-in-look-ul-ei

A tot fost criticată pentru stilul ei conservator, aproape bătrânesc, iar Prințesa de Wales se pare că începe să ia măsuri.

Ei bine, Prințesa de Wales dă semne că vrea să adopte un mai stil modern și să își updateze brandul personal. Primul pas, o nouă coafură, cu extensii chiar…

Fanii regali au observat o mică schimbare la Kate, după ce aceasta și-a reluat angajamentele regale luna aceasta, după vacanța de vară cu familia.

În cele mai recent apariții ale sale, Kate Middleton a afișat o coafură în stilul anilor 70, cu suvițe mai scurte, în scări, care-i încadrează chipul. 

Stilista britanică Lisa Talbot spune că noua tunsoare a prințesei indică faptul că soția lui William este dorinică să „îmbrățișeze un look proaspăt”. Ea a declarat pentru Daily Mail că aspectul în continuă evoluție al Prințesei Kate este un semn că aceasta dorește să urmeze tendințele și să se schimbe odată cu vremurile, pe măsură ce familia regală în sine evoluează.

Deși nu a făcut o schimbare drastică la coafura ei, Kate a ales să renunțe la șuvițele drepte sau la buclele perfecte și adoptat un look cu franjuri, în stilul anilor 70, cu cărare pe mijloc.

Kate Middleton a adoptat extensiile de păr

Imaginea 1/6: Kate Middleton a adoptat extensiile de păr

„Odată cu noul sezon, este minunat să o vezi pe Kate adoptând o nouă coafură, care este puțin mai scurtă și cu mai multe straturi. Cred că asta înseamnă să fii un regal tânăr și modern și care chiar dorește să îmbrățișeze un aspect proaspăt și să-și creeze un brand personal care atrage publicul.”

Stiliștii au remarcat că prințesa folosește, mai nou, extensiile de păr în realizarea noului ei look. Fără s-și dorească neapărat lungime, Kate Middleton a optat pentru extensii pentru a adăuga puțin mai mult volum părului ei deja lung.

Specialiștii au observat că stilistul lui Kate a amestecat extensii în nuanțe mai deschise în părul ei, pentru a îmbunătățit vibrația generală a coafurii prințesei.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton vrea să-și dezlipească eticheta conservatoare: primele schimbări în look-ul ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă