Prima pagină » La primul său angajament solo, Prințesa Alexia a împrumutat o rochie de la mama sa, Regina Maxima

La primul său angajament solo, Prințesa Alexia a împrumutat o rochie de la mama sa, Regina Maxima

de Roboțelul @ iDOR.info
la-primul-sau-angajament-solo,-printesa-alexia-a-imprumutat-o-rochie-de-la-mama-sa,-regina-maxima

La cei 18 ani împliniți anul acesta, cea mai mică dintre copiii regilor Olandei a fost trimisă să reprezinte Familia Regală la Rotterdam.

Cine a spus că a fi prințesă nu e mare lucru? Ei bine, aceste fetițe care cresc sub ochii noștri în palatele seculare ale marilor case regale încep de mici să-și asume angajamente publice, căci „renta” lor din banii publici trebuie justificată cumva. 

Acum a venit și rândul Prințesei Alexia a Țărilor de Jos să reprezinte Familia Regală de una singură, asumându-și pe 9 septembrie un prim angajament regal solo, inaugurarea unei nave în portul Rotterdam, cel mai mare port din Europa.

Bineînțeles că ea își vede părinții luându-și angajamente pe tot parcursul anului. Și bineînțeles că ea a fost imersată în acest mediu solemn încă de când era copil și cunoaște toate obiceiurile. Însă a avea prima ei apariție oficială la doar 18 ani poate genera un stres legitim. Totuși, iată că Prințesa Alexia a trecut cu brio testul publicului.

Ea a botezat cu numele său o navă a companiei Van Oord. Respectând tradiția, Prințesa Alexia a Țărilor de Jos a aruncat o sticlă de șampanie în coca navei. „Te botez Vox Alexia (numele navei s-ar traduce Vocea Alexiei, n.r.) și îți doresc o călătorie plăcută atât ție, cât și echipajului tău”, a spus tânăra de la tribună, înainte de a urca la bord pentru o discuție cu echipajul. Apoi, cu un zâmbet larg, Alexia a Olandei a semnat în registrul oficial al navei și a purtat discuții cu echipajul aflat la bord.

Prințesa Alexia a Olandei a purtat o rochie a mamei sale, Regina Maxima

Imaginea 1/3: Prințesa Alexia a Olandei a purtat o rochie a mamei sale, Regina Maxima

Pentru această ocazie, tânăra care și-a serbat majoratul la finalul lunii iunie a purtat o rochie Oscar de la Renta, de culoare bleumarin, cu umerii goi, împrumutată din garderoba mamei sale, Regina Maxima a Olandei. De altfel, acele volane bordate cu alb amintesc de originea argentiniană a mamei sale

FOTO: ANP & Patrick van Katwijk/Casa Regală olandeză






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La primul său angajament solo, Prințesa Alexia a împrumutat o rochie de la mama sa, Regina Maxima

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type