Prima pagină » LG anunță Gram Fold, primul său laptop cu display pliabil de 17 inch, ușor, cu CPU Intel Core Gen 13

LG anunță Gram Fold, primul său laptop cu display pliabil de 17 inch, ușor, cu CPU Intel Core Gen 13

de Roboțelul @ iDOR.info
lg-anunta-gram-fold,-primul-sau-laptop-cu-display-pliabil-de-17-inch,-usor,-cu-cpu-intel-core-gen-13

Am văzut până acum laptopuri ce adoptă un form factor nou din partea ASUS și Lenovo. Vorbim despre modele ce au display-uri pliabile generoase. Se pare că e rândul LG de a ne prezenta propria variantă de laptop cu panou pliabil. Dispozitivul vine sub numele Gram Fold, aduce un ecran de 17 inch în formă extinsă și cântărește puțin peste 1 kilogram. Poate fi folosit ca desktop portabil, sub formă de laptop sau tabletă de mari dimensiuni. Mai jos avem detalii.

LG Gram Fold aduce un display de 17 inch OLED cu rezoluție de 2560 x 1920 pixeli și format 4:3. Sub formă de laptop oferă un spațiu de lucru de 12 inch și o tastatură fizică sau virtuală pe cealaltă jumătate a panoului. LG Spune că Gram Fold poate fi folosit și ca monitor la nevoie, e-reader sau „tabletă gigant”. În plus, aflăm că există și un stylus ce poate fi folosit în acest caz.

Balamaua folosită în acest caz asigură până la 30.000 de plieri și deplieri. E mult mai puțin decât în cazul unui smartphone pliabil, însă mă gândesc că un laptop nu va fi pliat de prea multe ori în zi. Chiar și cu acest număr de plieri garantat, tot a-i putea să acționezi balamaua de 20 de ori pe zi timp de 4 ani și nu ar trebui să existe probleme. Laptopul cântărește 1.25 kilograme și are o talie de 9.4 mm

Să vorbim și despre hardware. LG Gram aduce un procesor Intel Core i5-1335U, cu grafica integrată Iris Xe. Are 16 GB RAM, SSD rapid de 512 GB și o baterie de 72Whr ce se încarcă la 65W. Vine cu difuzoare stereo, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6E și două porturi USB-C. 

Gram Fold se vinde momentan doar în Coreea de Sud și costă în jur de 3700 de dolari. Ar exista si o promoție pentru primii 200 de clienți, astfel că device-ul poate fi cumpărat pentru aproximativ 3000 de dolari. Din păcate laptopul nu sosește la nivel global. Dacă vreți o comparație cu un model similar, ASUS Zenbook 17 Fold se vinde în SUA pentru 3499 de dolari.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: LG anunță Gram Fold, primul său laptop cu display pliabil de 17 inch, ușor, cu CPU Intel Core Gen 13

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type