Prima pagină » Mașina electrică HUAWEI AITO M5 calcă pentru prima dată pe străzile din România; Cât costă și ce autonomie oferă?

Mașina electrică HUAWEI AITO M5 calcă pentru prima dată pe străzile din România; Cât costă și ce autonomie oferă?

de Roboțelul @ iDOR.info
masina-electrica-huawei-aito-m5-calca-pentru-prima-data-pe-strazile-din-romania;-cat-costa-si-ce-autonomie-ofera?

Știm de mai bine de an sau chiar doi faptul că HUAWEI a început să se implice și în segmentul auto, realizând diferite parteneriate care au condus la debutul de vehicule cu tehnologia brandului din lumea smartphone la interior. În principal vorbim despre soluții de infotainment propulsate de platforma HarmonyOS, dar există și tehnologii precum ceele de șofat autonom în portofoliu.

Astăzi descoperim că prima mașină electrică lansată sub acest parteneriat și anume HUAWEI AITO M5, a ajuns din această lună și pe piața din România. Aflăm aceste detalii prin intermediul canalului de YouTube Mașini cu Luci Popa, pe care, ca o paranteză și eu îl urmăresc atunci când vreau să descopăr mașini noi sau modele de care poate nu am auzit. Luci Popa face recenzii video detaliate și fix o astfel de prezentare primește acum și AITO M5.

Trebuie spus că mașina vine și sub alte denumiri, ca exemplu de față, fiind numită SERES 5. În echiparea prezentată, acest automobil 100% electric are 585 cai putere, tracțiune AWD (4×4) și promite autonomie de până la 500 km. Adoptă un design tare arătos și modern, are corpuri de iluminare LED, ba chiar și semnalizări dinamice, iar un capitol la care îi suflă în ceafă lui Tesla Model Y este coeficientul aerodinamic.

Detaliile complete și analiza lui AITO M5 pot fi savurate în clipul de mai sus, iar o informație ce merită precizată este prețul practicat de către SUV CARS, importatorul din România și anume 52.669 euro cu Rabla Plus inclus. Se oferă și 3 ani garanție iar mașina vine echipată full. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mașina electrică HUAWEI AITO M5 calcă pentru prima dată pe străzile din România; Cât costă și ce autonomie oferă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type