Prima pagină » COȘUL de VINERI #1: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: încărcător MagSafe pentru iPhone și trusă multifuncțională utilă în casă

COȘUL de VINERI #1: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: încărcător MagSafe pentru iPhone și trusă multifuncțională utilă în casă

de Roboțelul @ iDOR.info
cosul-de-vineri-#1:-ce-cumparam-in-weekend-de-pe-amazon-germania:-incarcator-magsafe-pentru-iphone-si-trusa-multifunctionala-utila-in-casa

Vestea că Amazon Germania oferă de acum livrare gratuită și pentru România sunt sigur că vă este deja cunoscută, iar cu acest gând în minte am decis ca astăzi să dăm startul unui nou serial numit Coșul de Vineri, serie de articole informative cu oferte descoperite pe celebrul site de e-commerce.

Ca reminder, ai parte de transport gratis atât timp cât comanda ta trece de 49 euro iar un tutorial despre cum poți comanda vei găsi chiar aici. În seria de față vom avea o selecție de produse care nu depășesc 100 de euro, iar fără a mai pierde timp, aș zice să trecem direct la recomandări! 

1. Încărcător MagSafe 15W pentru iPhone

Folosirea unui pad de încărcare wireless aduce în viața ta mai multă flexibilitate și uiți astfel de cabluri, iar cum iPhone-urile au primit în ultimii ani și funcționalitatea MagSafe, te bucuri de numeroase astfel de accesorii cu alimentare wireless magnetică.

JSAUX 15W

E și cazul modelului JSAUX MagSafe 15W pe care nu doar că l-am găsit pe Amazon DE, ci l-am și comandat. Ervin îl deține de mult timp și l-a plasat pe perete fix cum se poate vedea în fotografiile de mai sus, principalul avantaj fiind atașamentul magnetic puternic.

Costă 36.99 euro pe Amazon, redus de la 49.98 euro și are peste 19000 de recenzii. Dacă aveți întrebări despre produs, le așteptăm cu cea mai mare plăcere în secțiunea de mai jos în comentarii.

2. Trusă multifuncțională

Un alt produs care ți-ar putea fi util prin casă este această trusă multifuncțională WORX WX106, cu 23 de accesorii, 5000-28000 RPM și alimetnare USB. Ce poți face cu acest gadget? Poți grava metal, tăia șuruburi proeminente, șlefui rugina de pe tijele de fier înainte de vopsire, șlefui alte suprafețe sau chiar lustrui.

WORX WX106

Design-ul este unul egonomic, are un motor puternic și îmi place să văd suportul pentru accesorii universale de 3.2mm. În cutie ai deja 23 de astfel de accesorii, iar prețul de 59.99 euro sună tentant, fiind redus de la 79.99 euro. Sunt încântat să văd și faptul că nota produsului este de 4.5 dintr-un maxim de 5, primită de la aproximativ 500 de cumpărători. Și acest produs a fost cumpărat de Ervin și e fascinant de util la activități mici care apar prin casă.

Încă o dată îți amintesc faptul că ai livrare gratuită în România la comenzi de peste 49 de euro și că un tutorial pentru cum poți da și tu o comandă găsești aici. De asemenea, vă invităm în secțiunea de comentarii să ne semnalați produse pe care le-ați cumpărat recent de pe Amazon DE și de care sunteți mulțumiți și nu strică nici fotografii atașate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: COȘUL de VINERI #1: ce cumpărăm în weekend de pe Amazon Germania: încărcător MagSafe pentru iPhone și trusă multifuncțională utilă în casă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă