Prima pagină » Meghan Markle, în criză de bani. Ce face pentru a se echilibra financiar – Evenimentul Zilei

Meghan Markle, în criză de bani. Ce face pentru a se echilibra financiar – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle,-in-criza-de-bani.-ce-face-pentru-a-se-echilibra-financiar-–-evenimentul-zilei

„Informația mea este că ea (Meghan Markle) își scrie memoriile și va fi o sursă uriașă de bani”a precizat expertul regal Tom Bower. Acest lucru vine după ce în ianuarie a fost lansată cartea de memorii a soțului ei, Spare, și mai recent documentarul său Netflix Heart of Invictus.

Meghan Markle
Sursa: arhiva EVZ

Meghan Markle își lansează propria carte

Ducesa de Sussex s-a alăturat aseară lui Harry la Jocurile Invictus din acest an de la Dusseldorf cu o zi întârziere. Markle a spus publicului că a trebuit să petreacă timp cu Archie și Lilibet. Chiar și în aceste condiții, ducesa nu a scăpat de critici.

Bower a explicat că motivul pentru care a întârziat la eveniment ține mai degrabă de domeniul”ridicolului”. Ba mai mult, spune Bower excursia lui Harry și Meghan pentru a o vedea pe Beyonce a fost „o manipulare mediatică absolută”.  Totul a fost pus la cale pentru a o filma pe artistă îmbrățișându-l pe Harry, a adăugat Bower.

Salutând jocurile ca fiind un ”eveniment uimitor”, ducesa a glumit aseară cu publicul pentru că a întârziat puțin. Megan a spus că i-ar plăcea să îi aducă pe prințul Archie și prințesa Lilibet, la Jocuri.

Noul documentar al lui Harry de pe Netflix, Heart of Invictus, a fost lansat luna trecută. Iar, publicul a lăudat producția pe rețelele de socializare. Internauții au salutat faptul că poveștile personale ale atleților au fost scoase la lumină.

Eșec după eșec pentru Harry și Meghan

Realizatorii au urmărit veterani răniți din Marea Britanie, SUA, Coreea de Sud, Danemarca și Ucraina. Totodată, au dezvăluit motivațiile lor pentru a participa și modul în care s-au descurcat în cadrul jocurilor.

Este a doua producție a familiei Sussex ca parte a acordului de 80 de milioane de lire sterline încheiat cu Netflix. Anul trecut au lansat controversata serie Harry & Meghan, în cadrul căreia au lansat mai multe atacuri la adresa familiei lui Harry, potrivit Daily Mail. În timp ce serialul a primit ratinguri pozitive din partea criticilor, seria nu i-a impresionat și pe telespectatori.

Descris ca fiind un „eșec”, documentarul nu a reușit să intre în Top 10 de la Netflix. Atât în Marea Britanie, cât și în SUA, în săptămâna care a urmat lansării sale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle, în criză de bani. Ce face pentru a se echilibra financiar – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type