Prima pagină » Charlene de Monaco, adevărul despre mariajul cu prințul Albert, după speculațiile că ar avea o căsnicie de aparență

Charlene de Monaco, adevărul despre mariajul cu prințul Albert, după speculațiile că ar avea o căsnicie de aparență

de Roboțelul @ iDOR.info
charlene-de-monaco,-adevarul-despre-mariajul-cu-printul-albert,-dupa-speculatiile-ca-ar-avea-o-casnicie-de-aparenta

Articol publicat 14 Septembrie 2023

Prințesa Charlene de Monaco a vorbit pentru prima dată despre zvonurile legate de căsnicia ei cu prințul Albert, potrivit cărora că ar fi una doar de aparență, insistând că ea este „liniștită și fericită” în relația cu soțul său.

În primul ei interviu în presa monegască, după o lungă perioadă de timp, fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a negat că ar „trăi separat” de Albert și că mariajul lor ar fi doar de fațadă, pentru „aparițiile oficiale”.

Charlene de Monaco, mama a doi copii, a contestat și informațiile potrivit cărora locuiește în Elveția și își vede soțul în vârstă de 65 de ani doar cu programare.

Anterior, prințul Albert a negat la rândul său speculațiile cu privire la căsătoria cu Charlene, într-un interviu acordat presei italiene.

„Charlene este întotdeauna alături de mine. Nu înțeleg toate aceste zvonuri care mă rănesc, despre faptul că ea locuiește în altă parte, în Elveția, și că ne vedem doar cu programare. Acestea sunt minciuni.”

Fosta sportivă, care s-a luptat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate, le-a declarat reporterilor de la Monaco Matin că acum este într-o „formă excelentă” și vrea să se apuce din nou de sport, după ce și-a recăpătat forțele, are „mai multă energie și se simte mai puternică”.

Charlene a petrecut o vacanță de trei săptămâni în Corsica, împreună cu familia sa, înainte de începerea anului școlar al gemenilor de opt ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella. De când au revenit în Monaco, în nouă zile au apărut de șapte ori împreună în public.

Ea a sugerat un front unit cu Albert și când vine vorba de educația copiiilor lor, dezvăluind: „Esențial pentru mine și soțul meu a fost să-i învăț să înoate, de exemplu”.

Speculațiile despre căsătoria lor au ținuta prima pagină a ziarelor din Monaco toată vara, inclusiv o sursă apropiată perechii regale declarând ziarului francez Voici că sunt doar un „cuplu de ceremonii”. Cu toate acestea, Charlene și Albert au continuat să facă front comun.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Charlene de Monaco, adevărul despre mariajul cu prințul Albert, după speculațiile că ar avea o căsnicie de aparență

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă