Prima pagină » Mesajul adorabil al cumnatei lui Kate Middleton, care este însărcinată. Prințesa va fi din nou mătușă

Mesajul adorabil al cumnatei lui Kate Middleton, care este însărcinată. Prințesa va fi din nou mătușă

de Roboțelul @ iDOR.info
mesajul-adorabil-al-cumnatei-lui-kate-middleton,-care-este-insarcinata.-printesa-va-fi-din-nou-matusa

Familia lui Kate Middleton se pregătește de întâmpinarea pe lume a unui nou membru. Anul acesta se va naște primul copil al lui James Middleton, fratele Prințesei de Wales.

Soția Prințului William va deveni mătușă pentru a patra oară, însă emoțiile sunt altele, căci de data aceasta este vorba de James.

James și Pippa Middleton, fratele și sora Prințesei de Wales

James și Pippa Middleton, fratele și sora Prințesei de Wales

Frumoasa Pippa Middleton are trei copii cu soțul său James Matthews: Arthur, Grace și Rose. James Middleton este căsătorit cu franțuzoaica Alizée Thevenet, dar au deja experiență în a avea grijă de odrasle, căci cei doi sunt înconjurați de ani de zile de patrupede pe care îi tratează ca pe propriii lor copii.

Soții James Middleton și Alizée Thevenet nu pleacă nicăieri, niciodată fără prețioșii lor câini. Chiar și în vara aceasta s-au distrat copios cu blănoșii în vacanță, iar cea mai recentă postare a fratelui Prințesei de Wales implică emoție și desigur instantanee cu cățeii și soția sa.

James Middleton așteaptă cu nerăbdare noile aventuri cu micuțul său, într-o zi. Fratele mai mic al Prințesei de Wales a accesat luni Instagram-ul său pentru a împărtăși fotografii cu câteva momente de vară în care apar soția sa Alizée Thevenet și câinii lor.

Alături de un instantaneu cu el însuși și cu câinii săi iubiți la bordul unei ambarcațiuni, precum și un videoclip cu Alizée legănând unul dintre câini, James a scris: „Soare, mare și nisip ☀️🌊🏖️ Prețuind momente ca acestea și abia așteptând să avem un nou omuleț alături de noi în aventurile noastre ❤️.”

Soția însărcinată a lui James Middleton, Foto Instagram (2) jpg

James Middleton a anunțat în iulie că el și soția lui așteaptă primul lor copil. „Nu am putea fi mai încântați… ei bine, Mable ar putea fi ❤️”, a scris atunci el tot în online.

„A fost un început de an foarte dificil, după ce am pierdut-o pe iubita mea Ella, (nr un cățel pe care îl iubea enorm), totuși vom încheia anul cu cea mai prețioasă adăugire pentru familia noastră, aflată acum în creștere ❤️”, a notat James.

Soția însărcinată a lui James Middleton, Foto Instagram

Imaginea 1/6: Soția însărcinată a lui James Middleton, Foto Instagram

Bebelușul lui James și Alizée va fi al șaptelea nepot al lui Carole și Michael Middleton. Cei doi sunt deja bunici ai copiilor fiicei Catherine, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, și ai copiilor fiicei Pippa Middleton, Arthur, Grace și Rose.

Foto: Getty și Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mesajul adorabil al cumnatei lui Kate Middleton, care este însărcinată. Prințesa va fi din nou mătușă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă