Prima pagină » Mesajul subtil transmis de Regina Camilla prin această ținută specială! Nu a mai apărut așa până acum

Mesajul subtil transmis de Regina Camilla prin această ținută specială! Nu a mai apărut așa până acum

de Roboțelul @ iDOR.info
mesajul-subtil-transmis-de-regina-camilla-prin-aceasta-tinuta-speciala!-nu-a-mai-aparut-asa-pana-acum

Ieri, în timpul unui angajament regal din North Yorkshire, Regina Camilla a impresionat cu alegerea sa vestimentară!

Regina Camilla a părut să trimită un mesaj „subtil” de susținere a Ucrainei în timpul unui angajament regal de ieri, 22 aprilie, în North Yorkshire. Soția Regelui Charles a sosit la garnizoana Catterick în prima parte a zilei, unde s-a întâlnit cu militarii în activitate și cu veteranii, acesta fiind prime ei vizită de când a fost numită colonel-șef al regimentului. 

Pentru acest angajament regal, Regina Camilla a fost superbă într-o haină Fiona Clare albastră, inspirată din uniforma militarilor Royal Lancers, cu guler roșu și lanțuri aurii la umeri. La aceeași unitate militară e și fiul designerului, e căpitan la Royal Lancers, și a fost prezent ieri la ceremonie. 

Regina Camilla și-a accesorizat look-ul cu o pălărie roșie izbitoare, care prezenta insigna Royal Lancers. Dar detaliile din insigna de pe pălăria reginei au fost cele care au transmis un mesaj semnificativ. Soția Regelui Charles a ales să poarte două pene în galben și albastru – culorile drapelului ucrainean – într-o demonstrație simbolică de solidaritate și sprijin pentru Ucraina, în timp ce națiunea luptă împotriva invaziei rusești a lui Vladimir Putin.

În completarea ținutei sale, Regina Camilla a purtat pe haină broșa Royal Lancer’s, care a fost broșa regretatei Regine Elisabeta, care a fost anterior colonel-șef al unității militare.

Totodată, angajamentul de ieri a fost foarte special pentru Regina Camilla deoarece tatăl ei, maiorul Bruce Shand, a servit pentru Royal Lancers și a câștigat o Cruce Militară pentru vitejie în timpul unei bătălii.

The Royal Lancers este un regiment blindat de recunoaștere format în 2015, format din militari din regimentele 9th/12th Royal Lancers și The Queen’s Royal Lancers. În ultimele 12 luni, militarii The Royal Lancers au fost desfășurați în Polonia ca parte a prezenței înaintate sporite a NATO și a Forței NATO din Kosovo.

Regina Camilla

Imaginea 1/6: Regina Camilla

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mesajul subtil transmis de Regina Camilla prin această ținută specială! Nu a mai apărut așa până acum

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă