Prima pagină » Mesajul fiicei lui Bruce Willis pentru tatăl ei bolnav de demență FOTO

Mesajul fiicei lui Bruce Willis pentru tatăl ei bolnav de demență FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
mesajul-fiicei-lui-bruce-willis-pentru-tatal-ei-bolnav-de-dementa-foto

Marti, 21 Noiembrie 2023, ora 18:38

2609 citiri

Mesajul emoționant al fiicei lui Bruce Willis pentru tatăl ei bolnav de demență FOTO

Bruce Willis FOTO facebook

Rumer Willis, în vârstă de 35 de ani, a împărtăşit o fotografie în social media cu ea şi cu tatăl ei actor, acum în vârstă de 68 de ani și suferind de demență, de când era bebeluş, alături de legenda: „Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi.”

În fotografie, un Bruce fără tricou putea fi văzut zâmbind în timp ce o ţine în braţe pe Rumer, care poartă o rochie albă şi o bentiţă..

Sora actriţei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce şi al fostei soţii Demi Moore, a împărtăşit, de asemenea, postarea pe Instagram Story.

Cu câteva zile mai devreme, Tallulah, în vârstă de 29 de ani, a împărtăşit propria postare despre tatăl ei pe Instagram şi a spus cât de „mândră” este de a fi fiica lui.

În prima fotografie, actriţa stătea lângă tatăl ei într-un fotoliu, în timp ce acesta o ţinea în braţe, iar ea îl ţinea de mână. Aceasta a fost urmată de o imagine cu permisul de conducere al lui Tallulah, care arată numele ei complet, împreună cu o fotografie zâmbitoare cu Bruce, care părea să fie pe scenă în fotografie.

Imaginea finală îi arăta pe cei doi tată şi fiică plimbându-se împreună într-o locaţie însorită, în timp ce Tallulah purta un hanorac gri deschis pe care scria „DIE HARD”, fără îndoială o aluzie la filmul de acţiune de succes al tatălui ei din 1988 cu acelaşi nume.

„La naiba, fotografiile astea m-au terminat în seara asta. Eşti toată inima mea şi sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta. #babybruce #TBBW”, a scris ea.

Eveniment Quarterly Report

Roxana Ciuhulescu trece prin momente mai puțin plăcute, confruntându-se cu probleme de ordin financiar. Vedeta tv a avut cheltuieli mari cu operația la coloană a fiicei ei și nu a primit…

Spania și-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători. Barcelona e direct afectată

FC Barcelona a confirmat luni că Gavi, mijlocaşul său internaţional spaniol, a suferit o accidentare gravă duminică seara, în meciul cu Georgia (3-1). „Examinările au confirmat o…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mesajul fiicei lui Bruce Willis pentru tatăl ei bolnav de demență FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă