Prima pagină » Nicolae Guță, mărturisiri despre relația cu Cristina, soția lui. A trecut niște teste, mai avem plănuit încă un copil

Nicolae Guță, mărturisiri despre relația cu Cristina, soția lui. A trecut niște teste, mai avem plănuit încă un copil

de Roboțelul @ iDOR.info
nicolae-guta,-marturisiri-despre-relatia-cu-cristina,-sotia-lui.-a-trecut-niste-teste,-mai-avem-planuit-inca-un-copil

Nicolae Guță are viața la care mulți visează. Celebrul manelist se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă și numeroasă.

Citește și Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok. Manelistul a izbucnit în lacrimi: „Nu știam ce să fac”

Nicolae Guță și soția lui, Cristina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 8 ani. Dacă mulți nu știu, cei doi își doresc să devină părinți din nou.

În anul 2022, Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Bebelușul a primit numele de Selim și, la acel moment, manelistul declara că este în culmea fericirii.

„Foarte fericit… pentru mine, copiii au fost și vor fi întotdeauna o binecuvântare de la Dumnezeu. Deja are aproape 6 săptămâni și îl cheamă Selim. A avut nașterea prin cezariană, dar acum este ok. Edan este fericit, spre surprinderea mea, mă așteptam să fie foarte gelos, dar chiar îl iubește și îl adoră… Îmi spune ”Tati, mă lași să îl pup pe bebeluș?”, a spus Guță la vremea aceea.

„Nu este iubita mea, este soția mea, pentru că avem 8 ani împreună și avem și doi copii frumoși. Selim și Eden. Eu în afară de Cristina nu am fost căsătorit cu nimeni pe acte. Nu am fost cu nimeni căsătorit. Cristina a trecut niște teste. N-oi fi eu deștept, dar am știut cum bate ceasul și de unde răsare soarele”, a spus Nicolae Guță.

”Nu e hapsână la lovele”

Ulterior, manelistul a mărturisit că actuala femeie din viața lui i-a demonstrat că nu este deloc cheltuitoare, motiv care l-a făcut să o aprecieze și mai mult pe femeia de lângă el.

„Nu e hapsână la lovele. Un om care nu e hapsân are parte de toate. Un om care e tot pe tine călare, niciodată nu o să vadă nimic. Când vezi că îi lași o sumă pe mână și vezi că de acolo nu ți-a dispărut un leu”, a mai spus manelistul.

De asemenea, manelistul a mărturisit că a avut și încă are grijă de toți copiii lui, dar și de mamele lor. Cristinei, actualei femei din viața lui, Nicolae Guță i-a făcut casă la ea în sat, iar pe viitor cei doi își mai doresc un copil.

Citește și Nicolae Guță face furori pe TikTok! Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live pe platformă. Creatorii de conținut visează la asemenea cifre

„Mai avem plănuit încă un copil și gata. Eu mi-aș fi dorit din toată inima să am mulți frați”, a spus Nicolae Guță, potrivit Spynews.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nicolae Guță, mărturisiri despre relația cu Cristina, soția lui. A trecut niște teste, mai avem plănuit încă un copil

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă