Prima pagină » Par cuplul ideal, dar ginerele Prințesei Anne recunoaște că sunt probleme în mariajul lui

Par cuplul ideal, dar ginerele Prințesei Anne recunoaște că sunt probleme în mariajul lui

de Roboțelul @ iDOR.info
par-cuplul-ideal,-dar-ginerele-printesei-anne-recunoaste-ca-sunt-probleme-in-mariajul-lui

Sunt mai mereu eleganți și zâmbitori și pozează în cuplul perfect din Familia Regală. Dar Mike Tindall spune că nu e totul cum pare.

Mike Tindall a dat pentru prima dată detalii despre căsnicia sa cu Zara Tindall când a apărut în versiunea britanică a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și de atunci a vorbit despre provocările din căsnicia sa într-un nou program ITV numit „Grand Slammers”.

Fostul jucător de rugby Mike Tindall s-a destăinuit cu privire la problemele prin care el și soția sa, Zara Tindall, trec în căsnicia lor și a recunoscut că nu e totul „atât de ușor”.

Ca parte a programului televizat, Mike și colegii săi celebrii și-au folosit toate cunoștințele sportive pentru a forma și antrena o echipă suficient de puternică pentru a concura împotriva unei echipe rivale formidabile, formată din jucători australieni.

În timpul unei scene din acest program, ginerele Prințesei Anne a vorbit deschis despre relația sa cu Zara și despre viața sa după rugby. Toată lumea crede că dacă te-ai căsătorit cu Zara Tindall înseamnă că totul e bine și frumos… Dar asta nu înseamnă că nu ai nevoie de o slujbă în continuare… Iar ce ți se oferă să faci, cum se așteaptă toți să fii nu este deloc ceva ușor. Practic, după ce ai trăit toată viața ca sportiv, te-ai specializat în rugby și ai un mod anume de-a trăi, când ieși din joc, nu mai există nimic din ceea ce știai. Nu cred că poți descrie vreodată cum e să fii obișnuit să trăiești într-un anume fel, ceva ce este înrădăcinat în tine, unde simți că te potrivești, pentru ca apoi să nu mai poți să fii acea persoană, să nu mai poți lucra cu cei mai buni 35 de prieteni ai tăi în fiecare zi”, a spus el, vădit afectat de marea schimbare din viața lui.

Ce părere are soția lui despre aceste frământări? „Dacă ar fi sinceră, Zara ar spune că probabil mi-a luat un an să îmi dau seama cine sunt, după căsătoria cu ea, și care este viitorul meu. Nici acum nu mi-e ușor, pentru că lumea în care mă învârt acum nu e lumea mea.”

Un adevăr care pare să-l macine destul de mult pe Mike Tindall, de când a devenit ginerele Prințesei Anne, „rebeliunea” lui iscând uneori discuții în familie.

FOTO: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Par cuplul ideal, dar ginerele Prințesei Anne recunoaște că sunt probleme în mariajul lui

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă