Prima pagină » Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 7s Gen 2! Sosește la bordul lui Redmi Note 13 Pro, pe 21 septembrie

Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 7s Gen 2! Sosește la bordul lui Redmi Note 13 Pro, pe 21 septembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
qualcomm-anunta-procesorul-snapdragon-7s-gen-2!-soseste-la-bordul-lui-redmi-note-13-pro,-pe-21-septembrie

Undeva în luna octombrie Qualcomm va anunța un procesor de top nou, succesor pentru Snapdragon 8 Gen 2. Până atunci, însă, compania a prezentat recent un cipset midrange de nouă generație – Snapdragon 7s Gen 2. E destul de puternic și pare că îl vom vedea pe mai multe terminale midrange și high midrange în următoarea perioadă. Redmi sparge gheața, însă, acest CPU urmând a fi integrat la bordul noului Redmi Note 13 Pro. Mai jos avem detalii.

Cipsetul e fabricat pe un proces de litografiere de 4nm și aduce nuclee Kryo: 4 tactate la 2.4GHz pentru performanță și 4 pentru eficiență energetică tactate la 1.95 GHz.  Apare și un GPU Adreno aici capabil de gaming la rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz.

Cipsetul suportă până la 12 GB de RAM LPDDR5, stocare UFS 4.0, iar el include și un modem de nouă generație Snapdragon X62 5G. Suportă 5G, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E. Pe partea de navigare vom primi QZSS, Galileo, BeiDou, NavIC, GLONASS și GPS în 5 benzi diferite. 

Snapdragon 7s Gen 2 oferă un ISP Qualcomm Spectra pe 12 biți, care se ocupă de procesarea fotografiilor și a clipurilor video. Permite integrarea a 3 camere foto, chiar a unui senzor de 200 MP. Aduce suport pentru filmare 4K la 30 FPS și sosesc aici și funcții AI pentru reducerea zgomotului. Snapdragon 7s Gen 2 va sosi pe mai multe terminale midrange în următoarele luni, dar momentan Redmi e compania care va „sparge gheața”. 

CPU-ul va fi integrat la bordul lui Redmi Note 13 Pro, telefon ce va debuta pe 21 septembrie în China. El va avea display OLED de 6.7 inch în diagonală cu rezoluție 1.5K și refresh rate de 144Hz. Ar urma să primească baterie de 5160 mAh, alimentare la 67W, posibil și un setup foto capabil în partea din spate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 7s Gen 2! Sosește la bordul lui Redmi Note 13 Pro, pe 21 septembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type