Prima pagină » Singură din nou! Charlene de Monaco a plecat iarăși în Africa natală, fără Prințul Albert

Singură din nou! Charlene de Monaco a plecat iarăși în Africa natală, fără Prințul Albert

de Roboțelul @ iDOR.info
singura-din-nou!-charlene-de-monaco-a-plecat-iarasi-in-africa-natala,-fara-printul-albert

Este prima revenire a îndrăgitei prințese acasă, după ce a stat aici luni bune luptându-se cu o boală grea, care i-a răpit multe luni din timpul pe care altfel l-ar fi alocat familiei sale.

Ca parte a călătoriei sale în Africa de Sud, Alteța Sa Regală Prințesa Charlene de Monaco a participat sâmbătă în Sun City la lecțiile de înot „Learn to swim” organizate pentru aproximativ o sută de copii de la școlile din regiune.

Aceste ateliere au fost conduse de echipele Fundației Prințesa Charlene de Monaco din Africa de Sud, în parteneriat cu organizația Lifesaving Africa de Sud.

Foto: Eric Mathon / Prince Palace, Manu Vitali / Communication Directorate

Charlene caritate în Africa1 jpg

Cu mare drag revine Prințesa Charlene de fiecare dată în Africa sa natală. O ferventă susținătoare a acțiunilor caritabile, soția Prințului Albert a fost încântată să facă ceva concret pentru copiii defavorizați de aici. Și le-a adus lecții de înot, sportul care a propulsat-o pe actuala prințesă în liga mare a sportivilor, căci a fost olimpică înainte de a se căsători cu prințul de la Palatul monegasc.

Charlene în Africa jpg

În echipament sportiv, Prințesa Charlene a savurat momentele adorabile oferite de copii.

Charlene, caritate în Africa

Imaginea 1/10: Charlene, caritate în Africa

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors singură în Africa de Sud pentru prima dată de când a suferit o boală groaznică și a fost nevoită să stea departe de familie o bună bucată de timp.

În 2021, Charlene s-a simțit rău și s-a tratat în Africa natală, țara pe care a reprezentat-o ​​în calitate de înotătoare olimpică. Aici a fost supusă și unor intervenții chirurgicale, în timp ce soțul ei, Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, a rămas la Monte Carlo și i-a avut în grijă pe gemenii lor.

Printesa Charlene de Monaco  profimedia 0747614759 jpg

Deși în weekendul ce tocmai s-a încheiat Charlene era așteptată alături de Prințul Albert în Africa de Sud, acesta nu și-a mai făcut apariția, nu se știe cu exactitate de ce. În ultima vreme, presa tabloidă a semnalat că soții din Monaco ar avea probleme serioase în căsnicie și că ar păstra mariajul doar de fațadă.

Foto: Profimedia, Getty și Facebook




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Singură din nou! Charlene de Monaco a plecat iarăși în Africa natală, fără Prințul Albert

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă