Prima pagină » Trei cadouri adorabile pentru prinții George, Charlotte și Louis. Ce le-a adus tatăl William din New York

Trei cadouri adorabile pentru prinții George, Charlotte și Louis. Ce le-a adus tatăl William din New York

de Roboțelul @ iDOR.info
trei-cadouri-adorabile-pentru-printii-george,-charlotte-si-louis.-ce-le-a-adus-tatal-william-din-new-york

Adorabilii copii ai Prinților de Wales nu au fost uitați de fanii regali din New York. Iar Prințul William s-a transformat într-un adevărat mesager.

Prințul moștenitor al tronului britanic a făcut adevărate băi de mulțime la New York, unde a fost primit cu foarte mare căldură.

Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia

Imaginea 1/2: Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia

Nu a fost lăsat să plece cu mâna goală din ”Marele Măr”, cum este alintat orașul cosmopolit, pe care Prințul a recunoscut că nu l-a mai vizitat din 2014, din cauza pandemiei și a morții Reginei Elisabeta.

William a primit tricouri clasice, suvenir, inscripționate „I Love NY” pentru cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, marți.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty

Imaginea 1/4: George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty

Localnica Alyssa Budihas, în vârstă de 37 de ani, a cumpărat personal tricourile pentru copiii Wales, cu puțin timp înainte de a se întâlni în oraș cu Prințul William. Femeia și-a dorit să le trimită micuților acest suvenir adorabil.

Familia lui William este îndrăgită peste tot în lume. Prințul de Wales însuși a promis că va face tot posibilul să revină cât mai repede la New York alături de frumoasa soție Kate Middleton și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Femeia a mărturisit reporterilor, ulterior: ”Eram așa de copleșită de moment, că am simțit nevoia să le iau ceva celor mici. I-am mulțumit că a venit să ne viziteze și i-am cerut permisiunea, dacă mă lasă să îi ofer ceva pentru copii. A acceptat și le-a dat asistentului său să le țină, după ce mi-a mulțumit”, a spus Alyssa pentru HOLA! SUA, adăugând râzând: „Dar a fost destul de copleșitor în acest moment, așa că sunt destul de sigură că asta s-a întâmplat”.

Prințul a avut răbdare și i-a salutat pe cei strânși să-l vadă, în fața casei FDNY Ten House, unde s-a întâlnit cu pompierii. Cu această vizită, și-a încheiat periplul de doar două zile în SUA. În aceste două zile nu a stat deloc, ci a fost prins cu numeroase întruniri și vizite de lucru.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trei cadouri adorabile pentru prinții George, Charlotte și Louis. Ce le-a adus tatăl William din New York

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă