Prima pagină » Ce cadouri bizare le oferă Regele Charles angajaților și le strecoară discret în dulapurile lor

Ce cadouri bizare le oferă Regele Charles angajaților și le strecoară discret în dulapurile lor

de Roboțelul @ iDOR.info

Este cunoscută deja tradiția cadourilor ieftine din cadrul familiei regale britanice. Însă nu doar acesta este singurul atribut. Uneori, angajații se trezesc cu daruri de-a dreptul amuzante. Despre ce este vorba?

Regele Charles este un monarh cu simțul umorului foarte dezvoltat. Grant Harrold, un fost angajat de la Palat, a dezvăluit ce cadouri le făcea fostul său șef tuturor angajaților, în timpul sezonului festiv.

Actualul monarh are o tradiție ciudată de Crăciun, de a oferi personalului său cadouri neobișnuite, potrivit unui fost angajat. Grant Harrold, care a lucrat ca majordom pentru Charles timp de șapte ani, a dezvăluit că regele va lăsa aceste cadouri „bizare” în dulapurile lor, în fiecare sezon festiv.

Harrold a împărtășit cu Mirror că Charles strecura cadourile în dulapurile personalului din Highgrove, casa sa din Gloucestershire.

„Aveam toți dulăpioare, iar în dimineața de Crăciun, găseam în ele lucruri amuzante.”, a explicat el.

„Odată a lăsat o conservă de somon! Într-un an, am primit o râșniță de sare și piper, înfășurată într-o panglică.”, a povestit amuzat fostul majordom.

”Cred că le primea de undeva și decidea să le împartă cu noi. Spun că sunt bizare, fiindcă nu te aștepți să primești așa ceva. Sunt amuzante, fiindcă există această latură practică. Nu se aruncă nimic, sunt utile”, precizează Grant Harrold.

Bărbatul a mai dezvăluit că personalul de la Palat adoră să primească felicitări de la membrii regali.

„De Crăciun, primim întotdeauna celebra felicitare de Crăciun. Înainte de a se căsători cu Camilla, acum Regină, îmi amintesc că expedia felicitările de Crăciun din partea sa, a lui William și a lui Harry, iar asta era întotdeauna ceva foarte special”.

Potrivit fostului angajat regal, erau ani când primeau cadouri deosebite, foarte frumoase, cum ar fi ceșcuțe de ceai, farfuriuțe sau pahare de whisky.

”Într-un an, am primit o carafă superbă”, a menționat bărbatul.

Acum, că Charles este rege, este posibil să aloce un număr și mai mare de cadouri de Crăciun pentru personalul său. Se pare că regretata Regină se ocupa de peste 600 de cadouri pentru personalul ei și a oferit peste 1500 de budinci de Crăciun, anual. Aceasta era una din marile sale plăceri.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce cadouri bizare le oferă Regele Charles angajaților și le strecoară discret în dulapurile lor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă