Prima pagină » Vrei cameră telephoto periscop pe un iPhone compact? Vei avea de așteptat până în 2024 pentru debutul lui iPhone 16 PRO

Vrei cameră telephoto periscop pe un iPhone compact? Vei avea de așteptat până în 2024 pentru debutul lui iPhone 16 PRO

de Roboțelul @ iDOR.info
vrei-camera-telephoto-periscop-pe-un-iphone-compact?-vei-avea-de-asteptat-pana-in-2024-pentru-debutul-lui-iphone-16-pro

Uneori îți dorești ca zvonurile, fie ele pozitive, să nu se adeverească pentru telefonul la care visai și cam așa s-a întâmplat și cu implementarea camerei telephoto periscop de către Apple. Aceasta ajunge doar pe modelul iPhone 15 Pro Max, în condițiile dacă ne uităm la duo-ul Pro-Pro Max de anul trecut, nu aveam nici o diferență la capitolul cameră. Acum apare această diferență, una notabilă.

Dacă îți dorești zoom optic 5x nu ai încotro și trebuie să alegi iPhone 15 Pro Max, cu toate că dimensiunile telefonului nu sunt pentru oricine, fiind un terminal masiv și greu. Cei care doreau această funcționalitate pe un iPhone compact mai au de așteptat, dar nu chiar atât de mult. În 2024 vine iPhone 16 Pro, aparent cu o cameră telephoto periscop și tehnologie tetraprism.

Informația a fost propagată în online de către analistul Ming-Chi Kuo într-o postare în care vorbește despre costurile componentelor foto, leaker cunoscut pentru zvonurile din universul Apple. Așadar, mai avem un an de așteptare până la un iPhone compact cu zoom optic 5x și poate un an 2024 în care vom primi o surpriză mare și vom vedea cameră telephoto și pe modelele de bază, desigur limitată la 2x.

Sezonul de zvonuri este deschis oficial și avem cale lungă până la viitoarele modele.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vrei cameră telephoto periscop pe un iPhone compact? Vei avea de așteptat până în 2024 pentru debutul lui iPhone 16 PRO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type