Prima pagină » Xiaomi prezintă căştile Redmi Buds 5, cu anulare activa de zgomot de 46 decibeli, autonomie generoasă

Xiaomi prezintă căştile Redmi Buds 5, cu anulare activa de zgomot de 46 decibeli, autonomie generoasă

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-prezinta-castile-redmi-buds-5,-cu-anulare-activa-de-zgomot-de-46-decibeli,-autonomie-generoasa

Xiaomi a ţinut pe 21 septembrie un eveniment oficial în cadrul căruia a prezentat seria de telefoane Redmi Note 13, dar nu a fost doar atât.  A debutat şi perechea de căşti Redmi Buds 5, care vine cu anulare de zgomot de 46 decibeli.

Produsul e cunoscut drept Redmi Buds 5 TWS şi se vinde deocamdată doar în China, alături de seria Redmi Note 13. Această pereche de earbuds se axează pe confort, mulţumită designului ergonomic in-ear. Are o greutate distribuită egal pentru a fi purtate comod o perioadă mai îndelungată. Au şi fâşii decorative lucioase aplicate sub formă de strat nanometric, pentru un design mai atractiv.

Tocul de încărcare şi transport are un design inspirat de forma unui nor, indicator de încărcare şi o mică bandă luminoasă cu efect de „respiraţie”, care ţine 3 luni. La interior se afla o incinta acustica independentă în spate, o bobină dinamica precisă de 1.6 mm şi un magnet din Neodymium. Primim şi o bobină dinamica de 12.4 mm, cu un polimer acoperit cu titaniu.

Redmi Buds 5 sunt tunate de echipa Xiaomi Golden Ears şi oferă o acustică de top, cu efecte de egalizare avansate, amplificare vocală şi boost pentru treble şi bas. Excelează la apeluri, mulţumită microfoanelor duale şi reducerii de zgomot pe bază de AI, chiar şi în condiţii de vânt puternic. Aceste earbuds taie din zgomot prin ANC cu 46 decibeli, au 3 niveluri de reducere de zgomot și 3 moduri de transparentă, plus microfoane duale.

Autonomia ajunge la 10 ore per casca şi un total de 40 de ore cu tocul. Au chiar şi încărcare rapidă: 5 minute înseamnă 2 ore de muzică. Le poţi conecta la două dispozitive simultan, au Bluetooth 5.3 Low Energy, control tactil şi vin la un preţ de 30 de euro. Sunt disponibile pe mov, alb şi negru.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi prezintă căştile Redmi Buds 5, cu anulare activa de zgomot de 46 decibeli, autonomie generoasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type