Prima pagină » Ai nevoie de o nivelă laser pentru proiectele tale? La Cafago găsești astăzi un model cu 58% reducere

Ai nevoie de o nivelă laser pentru proiectele tale? La Cafago găsești astăzi un model cu 58% reducere

de Roboțelul @ iDOR.info
ai-nevoie-de-o-nivela-laser-pentru-proiectele-tale?-la-cafago-gasesti-astazi-un-model-cu-58%-reducere

La început de săptămână cei de la Cafago ne atrag atenția cu o nouă promoție, pentru un produs livrat din depozit european, mai precis din Germania. Ce înseamnă asta este că îl vei primi foarte rapid, în termen de 3-5 zile lucrătoare și că nu mai ai extra taxe de plătit. Produsul în cauză este o nivelă laser multifuncțională despre care avem extra detalii în rândurile de mai jos.

Nivela poate emite linii verticale și orizontale laser vizibile pentru a te asigura că elementele de construcție sunt „la linie” și precise. Aparatul este ușor de calibrat și operat, iar câteva scenarii la care un asemenea dispozitiv este util sunt cele de plasare gresie/faianță, panouri, parchet, tapet și multe altele.

nivelă laser multifuncțională

Aflăm că se oferă aici o funcție de calibrare automată și că aparatul dispune de sticlă optică pentru a livra o lumină laser clară. Funcționează pe seama a 2 baterii de 3.7V/1200mAh reîncărcabile și la pachet o să primești și o serie de accesorii utile în folosirea dispozitivului, inclusiv o geantă de purtare.

Prețul scade astăzi la doar 40.99 euro pe Cafago, cu livrare din depozit european. Comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ai nevoie de o nivelă laser pentru proiectele tale? La Cafago găsești astăzi un model cu 58% reducere

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă