Prima pagină » Kate are nevoie de odihnă și liniște acum, iar copiii ei sunt scoși din cameră dacă încalcă o regulă

Kate are nevoie de odihnă și liniște acum, iar copiii ei sunt scoși din cameră dacă încalcă o regulă

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-are-nevoie-de-odihna-si-liniste-acum,-iar-copiii-ei-sunt-scosi-din-camera-daca-incalca-o-regula

Prințul William și Kate Middleton sunt niște părinți implicați în creșterea celor trei copii ai lor și au reguli clare în ceea ce privește educarea lor. Iar aceste reguli trebuie respectate mai ales acum, când mama lor se află în recuperare port-operatorie.

image

Prinții de Wales formează o echipă bine sudată când vine vorba de copiii lor, Prințul George (10), Prințesa Charlotte (8) și Prințul Louis (5), însă cei mici au o regulă de la care nu trebuie să se abată mai ales acum, când Kate are nevoie de liniște și odihnă după operația abdominală suferită pe 16 ianuarie.  

Conform comunicatului de presă emis de Palatul Kensington luna trecută, Prințesa de Wales se va afla în recuperare până după Paști și, până atunci, trebuie să respecte la literă recomandările medicilor, care i-au impus un program relaxant, lipsit de stres și oboseală.  

De când au devenit părinți, Kate și William s-au înțeles perfect în privința stilului de parenting practicat. Ei își „încurajează copiii să vorbească despre sentimenele lor”, însă, în același timp, toate discuțiile sau activitățile sunt întrerupte în momentul în care cei mici ridică vocea.

„Țipatul le este strict interzis copiilor și orice ton ridicat practicat de cei mici are urmări – cel care a încălcat regula este scos din încăpere, drept pedeapsă”, susținea o sursă regală în The Sun, în iunie 2020. Iar, în această perioadă dificilă pentru mămica regală, această regulă este mai importantă ca niciodată.

Kate Middleton și Prințul William alături de cei trei copii ai lor

Imaginea 1/6: Kate Middleton și Prințul William alături de cei trei copii ai lor

Odată înlăturat copilul care țipă, acesta este așezat pe „canapeaua vorbelor”. Ce înseamnă asta? În primul rând, Kate și Will opresc țipetele pe loc, după care copilul zvăpăiat este scos cu grijă, fără nervi, din încăpere și condus pe o canapea, unde se discută despre sentimentele celui care a simțit nevoia să ridice vocea.  

În mod normal, când un copil se poartă urât e pedepsit să stea singur în camera lui și să se gândească în liniște la ce a făcut. Ceea ce fac diferit soții regali e să-i ofere celui mic șansa de a se elibera de sentimentele care l-au determinat să ridice vocea, fiind alături de el și provocându-l la o discuție relaxată.  

Mai multe pentru tine…

„George, Charlotte sau Louis sunt îndepărtați în încăpere pentru a li se vorbi calm de către unul dintre părinți. Situația le este explicată copiilor și li se pun în vedere consecințele faptelor lor. Și totul se face cu calm, Kate sau William nu încep să țipe ei la copii”, a continuat să explice sursa de la palat.

Ei bine, acum Middleton nu este tocmai în poziția de-a se ridica oricând din pat, pentru a înlătura copilul neastâmpărat din cameră și a-l provoca la o discuție pe „canapeaua vorbelor”. Însă William e la datorie! El a preluat toate responsabilitățile regale de aproape o lună și se ocupă de copii zilnic, împreună cu bona lor.

Dar prințesa se simte tot mai bine, a reușit chiar să părăsească Windsor zilele trecute, pentru prima dată de când a fost operată, și să schimbe puțin decorul. Iar, dacă copiii îi dau bătăi de cap, tatăl lor este oricând prin preajmă pentru a aplica regula de bază din casa lor – nimeni nu țipă la nimeni.

foto – Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate are nevoie de odihnă și liniște acum, iar copiii ei sunt scoși din cameră dacă încalcă o regulă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă