Prima pagină » America Express. Cine este, de fapt, Edward Sanda. Face furori în competiție – Evenimentul Zilei

America Express. Cine este, de fapt, Edward Sanda. Face furori în competiție – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
america-express-cine-este,-de-fapt,-edward-sanda.-face-furori-in-competitie-–-evenimentul-zilei

Edward Sanda concurează la America Express alături de soția lui, Cleopatra Stratan. Dacă artista și-a câștigat notorietatea încă din copilărie, nu același se poate spune despre partenerul ei. Cu toate că are o pasiune pentru muzică din copilărie, acesta nu a avut șansa să se lanseze atunci.

Edward Sanda de la America Express este cântăreț și producător muzical

Edward Sanda s-a născut în 1997 în județul Olt. Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan se recomandă ca fiind cântăreț și producător muzical. Concurentul de la America Express s-a lansat în showbiz în anul 2016. Acesta a dezvăluit că are o atracție aparte vizavi de muzică încă din copilărie. De altfel, acesta a avut ocazia să își cultive pasiunea activând ca toboșar în mai multe formații rock.

Soțul Cleopatrei Stratan a studiat mai multe instrumente de-a lungul anilor. El a Liceul de Muzică „George Enescu” din București, însă ulterior a ales Facultatea de Educație Fizică și Sport. Participantul la America Express a devenit cunoscut în România după ce a lansat o piesă alături de Ioana Ignat.

Melodia „Doar pe a ta” a ocupat locul 1 în topul celor mai difuzate de pe radio și tv.

A primit trofeul Media Music Awards

Piesa de lansare a lui Edward Sanda a strâns aproximativ 57 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea, melodia este una dintre cele mai descărcate de pe iTunes. Totodată, aceasta este una dintre cele mai căutate de pe Shazam.

Artistului care concurează acum la America Express i-a fost recunoscută munca, astfel că în 2017 a primit trofeul Media Music Awards. Alături de Ioana Ignat, el a scos încă o piesă care are peste 45 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Edward Sanda, concurent la America Express
Sursa foto: Facebook

Concurentul de la Asia Express, mariaj fericit cu fiica lui Pavel Stratan

Artistul s-a căsătorit cu fiica lui Pavel Stratan în anul 2021. Evenimentul a fost unul fastuos la care au luat parte prietenii celor doi, dar și familiile. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut cununia religioasă în orașul natal al miresei, Chișinău.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: America Express. Cine este, de fapt, Edward Sanda. Face furori în competiție – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă