Prima pagină » Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: Nu se va băga într-o gaură de șarpe

Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: Nu se va băga într-o gaură de șarpe

de Roboțelul @ iDOR.info
mama-lui-dorian-popa,-prima-declaratie-dupa-ce-artistul-a-fost-prins-drogat-la-volan:-nu-se-va-baga-intr-o-gaura-de-sarpe

Articol scris de ProFM

dorian popa frate ciprian popa

Mama lui Dorian Popa, Luminița Popa, a făcut primele declarații după ce cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe. Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat mama lui Dorian Popa, pentru Click

Citește și: Dorian Popa, oprit în trafic de poliţişti. A fost testat pozitiv la substanţe interzise

Între timp, Dorian Popa deja a revenit pe rețelele de socializare. Pe Instagram a distribuit două postări la secțiunea story, în prima dezvăluit cum arată complexul rezidențial pe care l-a construit în Domnești, iar în a doua postare el își anunță fanii despre moartea lui Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul „Friends”. Până la acest moment, el nu a făcut declarații despre incident.

Galerie foto

Top citite

01 dorian popa

Dorian Popa, oprit în trafic de poliţişti. A fost testat pozitiv la substanţe interzise 

02 Cori și Dorian Popa/ Foto: Instagram

Câți bani câștigă Cori, persoana care îl filmează pe Dorian Popa tot timpul: „Salariul a crescut de vreo cinci ori”

03 lili sandu (2)

Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: „Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri”

04 Paula Seling, fiică întâlnire

Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale

05 Claudia Iosif și Dorian Popa

Claudia Iosif și Dorian Popa, reacții după ce s-a spus că s-au despărțit. Ei formează un cuplu de 11 ani

ProFM

Theo Rose ProFM

Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”

Pe aceeași temă

Geri Halliwell-Horner

Geri Horner, roșcata de la Spice Girls, mărturisiri despre provocările întâlnite ca mamă singură: „Totul depinde de tine, e stresant!”

Geri Halliwell-Horner, roșcata de la Spice Girls, este și mama a doi copii, o fiică de 17 ani, pe nume Bluebell și un băiat de șase ani, pe nume Monty, fapt pentru care acum a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

lili sandu

Lili Sandu, mesaj dureros de pe patul de spital al mamei ei bolnave: „Știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”

Lili Sandu, fosta componentă a trupei Trinity, acum prezentatoare tv, a trecut prin niște momente cumplite. Deși pe micul ecran era cu zâmbetul pe buze, în sufletul vedetei de 44 de ani se dădeau lupte grele. Mama ei a contractat o formă de coronavirus care a pus-o la pat. A ajuns la spital, unde este internată de două săptămâni, iar starea ei nu a fost deloc una bună, mai ales că efectele negative ale bolii au afectat-o și pe partea neurologică.

adda

Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

WTFun

DSC09435

Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Adriana Armanu

Cum ne percep ceilalți în funcție de luna nașterii. Numerologul Adriana Armanu: „Cam stăm drepți în fața acestor oameni!”

Luna nașterii influențează percepția pe care o lăsăm oamenilor din jur, iar despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog de profesie, în emisiunea „What The Fun, cu Dracea, Ralu și Bogdan” de la PROFM.

wtfun

„What The Fun”, cu Drăcea, Ralu și Bogdan, revine din 04 septembrie la PROFM

„What The Fun”, matinalul prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu, revine din 04 septembrie în grila PROFM și aduce experiența dimineților începute cu zâmbetul până la urechi.

Partenerii noștri

PE ROZ Ea e tânăra căreia nu i s-a permis să urce în avion din cauza felului în care era îmbrăcată. Cum a avut curajul să apară la aeroport

Ea e tânăra căreia nu i s-a permis să urce în avion din cauza felului în care era îmbrăcată. Cum a avut curajul să apară la aeroport

Ea e tânăra căreia nu i s-a permis să urce în avion din cauza felului în care era îmbrăcată. Cum a avut curajul să apară la aeroport

FILM NOW Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit fără suflare în jacuzzi

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat și-a supus câinele la un test al răbdării. Rezultatul neașteptat a amuzat internetul

Un bărbat și-a supus câinele la un test al răbdării. Rezultatul neașteptat a amuzat internetul

Un bărbat și-a supus câinele la un test al răbdării. Rezultatul neașteptat a amuzat internetul

DIGI LIFE 34 de milioane de dolari pentru vila lui Jennifer Lopez. Imagini fabuloase cu proprietatea care are cinema, sală de sport și o bucătărie demnă de un restaurant

34 de milioane de dolari pentru vila lui Jennifer Lopez. Imagini fabuloase cu proprietatea care are cinema, sală de sport și o bucătărie demnă de un restaurant

DIGI24 GALERIE FOTO Cum s-a văzut eclipsa parțială de Lună

GALERIE FOTO Cum s-a văzut eclipsa parțială de Lună

DIGI SPORT Ce surpriză! De ce ar fi stat Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan timp de 16 ani

Ce surpriză! De ce ar fi stat Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan timp de 16 ani

DIGI FM Sindicatul Europol, reacţie devenită virală după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Sperăm ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectat de cursul euro”

Sindicatul Europol, reacţie devenită virală după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Sperăm ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectat de cursul euro”

DIGI ONLINE Mr Fisher Play




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: Nu se va băga într-o gaură de șarpe

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă