Prima pagină » De ce în America Prințul William și Prințesa Kate sunt mai populari decât Meghan și Prințul Harry?

De ce în America Prințul William și Prințesa Kate sunt mai populari decât Meghan și Prințul Harry?

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-in-america-printul-william-si-printesa-kate-sunt-mai-populari-decat-meghan-si-printul-harry?

Până la urmă, în SUA trăiesc Ducii de Sussex, nu Prinții de Wales. Ce mesaj greșit trimit constant cei doi rezidenți din Montecito?

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg

În timp ce Prințul William și Prințesa Kate sunt adorați chiar și peste Ocean, se pare că Ducii de Sussex sunt complet defazați, în ciuda rezidenței lor americane, scrie în exclusivitate publicația Express.

Prințul William și Kate Middleton sunt „foarte populari” în America pentru că „ei trăiesc în prezent”, susține un autor regal. Concluziile vin după ce mai multe sondaje realizate în SUA au măsurat popularitatea Prinților de Wales.

Potrivit lui Clive Irving, autorul cărții ”The Last Queen” și editorialist regal la The Daily Beast, William și Kate sunt cel mai bun lucru care se putea întâmpla monarhiei britanice, după ”demisia” Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Cu toate acestea, el susține că și așa demisionari cum sunt, tot ar fi mai potriviți în viziunea americană decât actualii monarhi Charles și Camilla. Clive Irving recunoaște că și Ducii de Sussex se bucură de susținere în America, nu sunt atâtea voci care să-i conteste, așa cum sunt în Marea Britanie.

Ducii de Sussex  foto   GettyImages

Imaginea 1/8: Ducii de Sussex foto GettyImages

Cumva, cuplul Ducilor de Sussex are doar două variante: fie oamenii îi adoră, fie îi detestă. De cele mai multe ori, decisivă este rivalitatea cu cumnații lor, căci disensiunile dintre ei sunt declarative și notorii.

Pe de altă parte, Prințul William a pășit recent pe tărâm american și a fost primit cu foarte multă căldură, semn că văicărerile continue ale Ducilor de Sussex nu i-au convins pe americani să-i deteste pe Will și Kate, viitorii monarhi britanici cu lipici la oameni, în toată lumea.

Cuplul regal care va prelua Tronul britanic într-un viitor nu foarte îndepărtat pare că deține rețeta secretă succesului. William face dovada unui bărbat copt și echilibrat, vizionar și prietenos, în timp ce superba Kate, fără a avea sânge albastru, a reușit să se integreze de minune în ”Firmă”, crescând încet, dar sigur, sub oblăduirea răposatei suverane, regretata Elisabeta a II-a.

Foto: Profimedia și Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce în America Prințul William și Prințesa Kate sunt mai populari decât Meghan și Prințul Harry?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă