Prima pagină » Astăzi îți cumperi de pe Cafago 2x perechi de căști wireless Lenovo LivePods LP40 pentru sub 100 de lei

Astăzi îți cumperi de pe Cafago 2x perechi de căști wireless Lenovo LivePods LP40 pentru sub 100 de lei

de Roboțelul @ iDOR.info
astazi-iti-cumperi-de-pe-cafago-2x-perechi-de-casti-wireless-lenovo-livepods-lp40-pentru-sub-100-de-lei

Am revenit cu oferta zilei de pe Cafago, iar așa cum spune și titlul postării de față am găsit un pachet compus din 2x perechi de căști wireless, pe care comerciantul le vinde la sub 100 de lei. Interesant faptul că în urmă cu un an doar o singură pereche de căști se vindea la 14 euro, iar acum vei lua 2 pentru doar 19.19 euro. Avem detalii despre Lenovo LP40 mai jos.

Lenovo LP40

Ce trebuie să știi despre căștile Lenovo LP40? Faptul că acestea adoptă un design semi in-ear cu un corp dintr-o singură bucată, în stil AirPods, adică fără dopuri din silicon. Au drivere de 13mm, conectivitate Bluetooth cu acoperire de până la 10 metri și baterie de 300 mAh pentru tocul de purtare, respectiv baterie de 40 mAh pe fiecare cască.

Lenovo LP40

Lenovo LP40 promit latență scăzută la gaming și oferă control tactil pentru ajustarea volumului, schimbarea melodiei. Aduc port USB-C pentru alimentarea tocului, se oferă compatibilitate pentru Android, iOS și Windows iar căștile au și certificare pentru rezistență la stropire.

Astăzi cumperi 2 perechi la suma de doar 19.19 euro de pe Cafago, cu livrare gratuită din depozitul din China. Le comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Astăzi îți cumperi de pe Cafago 2x perechi de căști wireless Lenovo LivePods LP40 pentru sub 100 de lei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă