Prima pagină » Fratele lui Kate Middleton a devenit tată! James și Alizee, soția lui, încă ascund sexul bebelușului

Fratele lui Kate Middleton a devenit tată! James și Alizee, soția lui, încă ascund sexul bebelușului

de Roboțelul @ iDOR.info
fratele-lui-kate-middleton-a-devenit-tata!-james-si-alizee,-sotia-lui,-inca-ascund-sexul-bebelusului

James Middleton și Alizee Thevenet au devenit oficial părinți!

Fratele lui Kate Middleton, James Middleton, a devenit pentru prima oară tată! Joi, publicația The Daily Mail a publicat fotografii cu cuplul împingând căruciorul în care se afla bebelușul lor, în Notting Hill din Londra.

James Middleton și Alizee nu au confirmat ei înșiși vestea deocamdată, așa că numele și sexul copilului rămân deocamdată un mister. Noul bebeluș îi face pe James și Alizee părinți pentru prima dată, iar Kate Middleton este din nou mătușă!

James Middleton este cel mai mic copil și unicul băiat al lui Carole și Michael Middleton, care excelează ca bunici. Pe lângă cei trei copii ai Prințesei Kate Middleton și ai Prințului William, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, Carole și Mike sunt bunici și pentru cei trei copii mici ai fiicei Pippa și ai soțului James Matthews: Arthur, Grace și Rose.

Povestea de iubire dintre James Middleton și Alizee

James Middleton și Alizee s-au cunoscut în 2018 și s-au logodit un an mai târziu, în Franța, în septembrie 2021. James a recunoscut că iubitul său câine, Ella, care a murit la începutul acestui an, i-a făcut cunoștință cu soția sa. Într-o declarație din 2019 pentru The Telegraph, el a scris că a intrat prima dată în legătură cu Alizee la South Kensington Club din Chelsea, după ce cockerul său „a făcut o fugă” către Alizee. Confundându-l pe James cu un ospătar, Alizee a comandat o băutură, iar restul este istorie.

Pe 5 iulie, cuplul a anunțat că Alizee este însărcinată. James a postat o fotografie cu soția sa însărcinată. „A fost un început de an foarte dificil după ce am pierdut-o pe iubita mea Ella, însă vom încheia anul cu cea mai prețioasă minune la familia noastră❤️”. 

James Middleton și soția

Imaginea 1/6: James Middleton și soția

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fratele lui Kate Middleton a devenit tată! James și Alizee, soția lui, încă ascund sexul bebelușului

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă