Prima pagină » Extrem de zâmbitor și glumeț! Prințul Harry bifează o nouă apariție de succes fără Meghan Markle

Extrem de zâmbitor și glumeț! Prințul Harry bifează o nouă apariție de succes fără Meghan Markle

de Roboțelul @ iDOR.info
extrem-de-zambitor-si-glumet!-printul-harry-bifeaza-o-noua-aparitie-de-succes-fara-meghan-markle

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a avut o apariție de senzație duminică, în timp ce a vizitat boxele și garajele echipelor la Marele Raliu de Formula 1 al Statelor Unite din Austin, Texas.

Prințul Harry a fost invitatul Mercedes F1 pe circuitul de Formula 1, el fiind văzut discutând cu pilotul britanic George Russell și cu directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, înainte de startul cursei.

La vizionarea cursei, în tribună, Prințului Harry i s-a alăturat prietenul său și directorul executiv al BetterUp, Alexi Robichaux. Ducele de Sussex a ocupat funcția de Chief Impact Officer pentru platforma de coaching din martie 2021.

Prințul Harry a vizitat, de asemenea, garajul echipei Red Bull și a stat de vorbă cu directorul echipei, Christian Horner, soțul Spice Girl Geri Halliwell-Horner. Într-un videoclip distribuit de Red Bull Racing pe Instagram, Harry și Horner, în vârstă de 49 de ani, au putut fi văzuți îmbrățișându-se și discutând cu entuziasm.

„Bun venit lui Harry în garaj 🇬🇧#F1 #RedBullRacing #USGP”, a fost descrisă imaginea cu cei doi. De asemenea, și pe pagina de Instagram F1 i-a făcută o urare Ducelui de Sussex. „Bine ai revenit, Harry!”.

Alte celebrități prezente la eveniment au fost Joe Jonas, Sha’Carri Richardson, Chloe Grace Moretz, Drew Barrymore și Gayle King. Cursa de Formula 1 a fost câștigată de triplul campion mondial Max Verstappen. Lewis Hamilton, care a terminat pe locul al doilea, a fost descalificat ulterior pentru o abatere tehnică, potrivit BBC Sport.

Prințul Harry

Imaginea 1/8: Prințul Harry

Prințul Harry este cunoscut ca fiind un fan al Formulei 1. În martie 2020, acesta a făcut echipă cu Hamilton, în vârstă de 38 de ani, pentru a deschide muzeul Silverstone Experience din Marea Britanie, dedicat trecutului, prezentului și viitorului automobilismului britanic. Vizita a făcut parte din ultima rundă de angajamente regale ale lui Harry înainte ca el și soția sa, Meghan Markle, să se retragă din rolurile lor de seniori în familia regală britanică și să se mute în statul ei natal, California.

Apariția lui Harry la cursa de duminică vine după ce el și Meghan, în vârstă de 42 de ani, s-au întors recent în SUA după o escapadă secretă în Caraibe.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Extrem de zâmbitor și glumeț! Prințul Harry bifează o nouă apariție de succes fără Meghan Markle

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google