Prima pagină » Cine este cea mai bogată vedetă din Friends? Are conturile burdușite cu bani – Evenimentul Zilei

Cine este cea mai bogată vedetă din Friends? Are conturile burdușite cu bani – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-cea-mai-bogata-vedeta-din-friends?-are-conturile-burdusite-cu-bani-–-evenimentul-zilei

Cea care a făcut cu adevărat carieră după ce s-a lansat cu Friends a fost Jennifer Aniston, așa că a strâns și o avere pe măsură. Actrița a folosit serialul ca rampă de lansare, iar de atunci a făcut bani pe bandă rulantă. Așa că în acest moment ea are o avere de aproximativ 300 de milioane de dolari. De-a lungul timpului ea a apărut în foarte multe comedii, dar și în drame.

Chiar și în 2023 a lansat un film în care joacă. Următoarea pe listă este Courtney Cox. Despre ea s-a zvonit că ar fi primit un salariu colosal pe platourile de filmare de la Friends. Cert este că numai din acest serial vedeta a făcut câteva zeci de milioane de dolari. Și continuă să facă pentru că și în acest moment serialul se află pe mai multe platforme de filme.

Courtney Cox ar avea o avere de 120 de milioane de dolari. La fel de mult reușise să strângă și Mathew Perry. Următorul pe listă este David Schwimmer.

Phoebe, avere de zeci de milioane de dolari

Actorul s-a reorientat după Friends și a devenit regizor. Iar în acest moment ar avea o avere de aproximativ 90 de milioane de dolari. Lisa Kudrow, este actrița care a interpretat-o pe Phoebe. Acest rol i-a cam pus capac artistei pentru că ulterior toată lumea a asimilat-o cu personajul. Drept urmare cariera ei actoricească nu a cunoscut vreun avât spectaculos.

Cu toate acestea, actrița are o avere în valoare de 90 de milioane de dolari. Cel mai sărac, dacă putem spune asta este Matt LeBlanc, cel care l-a interpretat pe Joey. Deși actorul a făcut și un serial separat cu Joey, acesta nu a fost primit de public la fel de bine ca Friends.

Pe de altă parte el a încercat să devină și prezentator de televiziune, dar nici asta nu a fost un succes. Averea lui este estimată la 80 de milioane de dolari.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este cea mai bogată vedetă din Friends? Are conturile burdușite cu bani – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă