conversie EV masina

Ultimele șapte zile au fost pline de evenimente mișto și știri interesante din domeniul tehnologiei. Așa că, precum v-am obișnuit în ultimul an, a venit vremea să le punem pe hârtie pe cele mai importante. De la tehnici noi de a salva bani atunci când mergi cu mașina până la primul produs pliabil de la Apple, avem multe de vorbit, așa că să trecem la treabă.

Și începem cu găselnița unui inginer din Australia, care a pus cap la cap un sistem relativ ușor de montat care te lasă să îți electrifici bătrâna ta mașină cu motor pe combustie. În ciuda costurilor inițiale încă mari, o astfel de alternativă are multe beneficii, inclusiv cele legate de costurile de întreținere și de rulare ale mașinii și impactul overall asupra mediului. Mai multe detalii găsești în materialul lui Aurelian.

Acum schimbăm registrul și vorbim despre Apple, cea mai mare și mai valoroasă companie a lumii și o companie care încă nu s-a aruncat în trenul de hype din jurul dispozitivelor pliabile. Dar pasul cel mare se apropie, iar cele mai noi rapoarte sugerează faptul că Apple lucrează de zor la un iPad pliabil. Toate detaliile și ce înseamnă asta pentru companie găsești în articolul meu pe acest subiect.

Printre posesorii de telefoane Android, cea mai bună veste este lansarea noii versiuni a sistemului de operare, acum ajuns la cea de-a 14-a iterație. Nu este o veste atât de bună dacă ai un telefon Pixel 6, însă, pentru că noul update poate veni la pachet cu niște probleme serioase, iar singura rezolvare momentan este un factory reset, acțiune care te lasă fără datele stocate pe telefon. Tot ce trebuie să știi despre asta în articolul de pe site.

La review-ul săptămânii avem în prim-plan noua generație de procesoare de la Intel, mai exact i9-14900K, care abia s-a lansat și care nu livrează prea multe. Totuși, are câteva avantaje notabile, iar toate plusurile și minusurile le afli din recenzia detaliată a lui Tudor.

Photo of Tudor Bostan

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.