Prima pagină » Mariah Carey, apariție de senzație la un restaurant din Hollywood. Rochia decoltată și mulată i-a pus în valoare silueta tip clepsidră

Mariah Carey, apariție de senzație la un restaurant din Hollywood. Rochia decoltată și mulată i-a pus în valoare silueta tip clepsidră

de Roboțelul @ iDOR.info
mariah-carey,-aparitie-de-senzatie-la-un-restaurant-din-hollywood.-rochia-decoltata-si-mulata-i-a-pus-in-valoare-silueta-tip-clepsidra

Mariah Carey este una dintre cele mai atente vedete când vine vorba de imaginea ei. Nu lasă nimic la voia întâmplării și, în zeci de ani de carieră, a învățat ce o avantajează din punct de vedere al look-ului, ce să ascundă sau ce să etaleze în toată splendoarea. 

Citește și: Mariah Carey, în colanți, top mulat și pe tocuri înalte, la petrecerea lui Joaquin Phoenix pentru „Beau Is Afraid”

Serile trecute, artista de 54 de ani a ieșit la cină la un restaurant scump din Hollywood. A apărut ca pe covorul roșu, mai ales că acolo fotoreporterii sunt mereu „la pândă”. Într-o rochie neagră, cu corset, decoltată și cu transparențe în zona abdomenului și a picioarelor, Mariah s-a ridicat la statutul de divă la care se ridică precum nimeni alta.

Mariah Carey

Mariah Carey / Foto: Profimedia

De-a lungul anilor, Carey a arătat că-i plac hainele mulate sau rochiile spectaculoase care-i pun în evidență formele voluptoase și silueta tip clepsidră.

Plasa transparentă atașată rochiei negre nu a fost una oarecare, ci a avut o strălucire aparte, combinându-se perfect cu bijuteriile cu diamante puse din plin: colier, inel și două brățări late. Părul coafat perfect drept și machiajul proaspăt, cu accent pe ochi, au transformat-o pe Mariah Carey în preferata paparazzilor.

Citește și: Nick Cannon, despre cât de mult l-a sprijinit Mariah Carey într-o perioadă neagră: “Probabil n-aș mai fi fost în viață”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mariah Carey, apariție de senzație la un restaurant din Hollywood. Rochia decoltată și mulată i-a pus în valoare silueta tip clepsidră

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă